1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-11-2014 12:29

Επιστροφή με νίκη για τη ΦΕΙ

Μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδος οι γυναίκες της Φ.Ε.Ιωαννίνων ξαναμπήκαν στους αγωνιστικούς χώρους την Κυριακή το απόγευμα , αυτή τη φορά στην έδρα τους , με μοναδική απούσα την Ιωάννα Κόντου.



Έτσι η σχεδόν πλήρης της σύνθεση σε συνδυασμό με τις αδυναμίες της αντιπάλου ομάδας του Αγρινίου , δικαιολογούν τις μεγάλες διαφορές στα σετ που ήταν όλα νικηφόρα γιά την Φ.Ε.Ιωαννίνων , παρά το γεγονός των πολλών αλλαγών , γιά την συμμετοχή όλων των αθλητριών της ΦΕΙ , με σκοπό την ξεκούραση των Κορασίδων της, που το προηγούμενο βράδυ σε αγώνα Κορασίδων , νίκησαν την συμπολίτισσα ομάδα του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων με 3-0 σετ (25-9, 25-9, 25-8).

Στο πρώτο σετ το καταπληκτικό σερβίς της πασσαδόρου της ομάδος (Χριστοδούλου Κατερίνα) διέλυσε την υποδοχή της αντιπάλου ομάδος δίνοντας σερί 12 πόντων και από κεί και πέρα οι υπόλοιπες συνέχισαν στον ίδιο ρυθρό τελειώνοντας το σετ με 25-4 .

Στο δεύτερο σετ έγιναν πολλές αλλαγές που μαζί με την αγωνιστικότητα των κοριτσιών του Αγρινίου ισορρόπησαν κάπως τα πράγματα, και το σέτ έληξε με 25-16 .
Στο τρίτο σέτ έγιναν πάλι  αλλαγές , αλλά υπήρχε καλύτερη συνεργασία των μικρών αθλητριών της ΦΕΙ , κερδίζοντας το σετ με 25-10 και μαζί το  τρίποντο.

Φ.Ε.Ι (Καλογήρου): Χριστοδούλου Τάσση Άννα, Τάσση Μαριάνθη, Μάστορα, Βαρτζιώτη, Κύρλα Έλενα , Βώττη (Λίμπερο) ,Βερυκίου (λίμπερο), Τσουβέλη, Χριστοδούλου, Ράπτη, Παπασπύρου,  Ίρις.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Ασημακούλας Γιώργος): Τσίγκου, Γκουβέλου, Τσιάρα, Μολώνη, Σταμουλακάτου, Ασλανίδη, Φωτάκη(Λίμπερο), Δημητράντζου(Λίμπερο), Χαντζή, Νούλη, Ασημακούλα, Μπέτσα. .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ