1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-10-2014 12:19

Στον τελικό κυπέλλου ΕΣΠΕΔΕ τα Γιάννενα, 3-1 τον Ερμή Ηγουμενίτσας

Μετά τις γυναίκες και οι άνδρες του ΓΑΣ κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό κυπέλλου της ΕΣΠΕΔΕ επικρατώντας μέσα στην Ηγουμενίτσα του τοπικού Ερμή με 3-1 σετ.

Το παιχνίδι δε ξεκίνησε καλά για την ομάδα του ΓΑΣ που προσπαθούσε να βρει ρυθμό στο παιχνίδι, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε η έμπειρη ομάδα του Ερμή Ηγουμενίτσας (η οποία σημειωτέον τη φετινή περίοδο δε δήλωσε συμμετοχή στην Α2 Εθνική κατηγορία) και πήρε σχετικά εύκολα κεφάλι στο σκορ και προηγήθηκε αρχικά 12-7 και στη συνέχεια 17-10. Γρήγορα όμως άρχισε η ομάδα του ΓΑΣ να λειτουργεί καλά στο μπλοκ για να μειώσει τη διαφορά σε 22-20 και να χάσει τελικά το σετ με 25-21.

Στο δεύτερο σετ βελτιώθηκε κατά πολύ η εικόνα της ομάδας του ΓΑΣ, περιορίστηκαν τα λάθη και με σωστό μπλοκ αλλά και πολλές τελειωμένες επιθέσεις κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι παίρνοντας το σετ με 21-25.

Στο τρίτο σετ οι άνδρες του ΓΑΣ ανέβασαν και άλλο την απόδοσή τους και πήραν σταθερό προβάδισμα μέχρι και το τέλος του σετ κάνοντας το 20-24. Στο σημείο αυτό αρκετά λάθη έδωσαν το περιθώριο στην ομάδα του Ερμή να κάνει το 24-24 για να λήξει τελικά το σετ για τα Γιάννενα με 24-26.

Στο τέταρτο σετ όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει καθώς ο ΓΑΣ, αφού περιόρισε κατά πολύ τις επιθετικές ενέργειες του αντιπάλου βρήκε λύσεις επιθετικά και έκανε εύκολα το 7-17. Στο σημείο αυτό αν και με καλό επιθετικό σχήμαυα Γιάννενας δεν έβρισκαν λύσεις και κατάφεραν να κάνουν το παιχνίδι ντέρμπι καθώς η ομάδα του Ερμή ανέβασε την απόδοσή της και έκανε το 16-17. Ευτυχώς όμως ο προσωρινός λήθαργος έλαβε τέλος και οι άνδρες έφτασαν στη νίκη καθώς πήραν και το τέταρτο σετ με 20-25.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Ζαρκαλής δήλωσε: « Δεν ήταν σίγουρα εύκολο το παιχνίδι και η ομάδα του Ερμή ήταν πιο δυνατή από ότι περίμενα. Σίγουρα θέλουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα ακόμη αλλά το σημαντικό ήταν ότι είχαμε υπομονή στο παιχνίδι και σε αυτό βοήθησε και η εσωτερική ηρεμία που υπήρχε. Γνωρίζω ότι αρκετοί παίχτες είχαν μέχρι και δύο χρόνια να παίξουν παιχνίδια αλλά πιστεύω ότι η εικόνα της ομάδας μου συνεχώς θα βελτιώνεται. Το καλό είναι ότι οι ομάδες μας ξεκίνησαν με επιτυχίες και αυτό βοηθά στη ψυχολογία των αθλητών.Εύχομαι καλή αγωνιστική.»


Τα σετ: 1-3 (25-21, 21-25, 24-26, 20-25)

ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Μαρτίνης, Μπάρμπας(λ), Χρηστάρας, Ογκουνλέγιε, Ζώης, Νίκου, Ευθυμίου, Μπούτρης, Βαμβέσος, Λάμπρου, Παπαθανασίου

ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.(Ζαρκαλής - Τσιούπης): Αποστόλου, Λαγός, Λάμπρου, Μπαλτάς, Μότσιος(λ), Παπαχρήστος, Παπανικολάου, Σαντζαρίδης, Τσαουσίδης, Τζιάλλας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ