1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-10-2014 10:46

Ντεμπούτο με κύπελλο ο ΓΑΣ

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/GIANNENA_AS folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/GIANNENA_AS/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Σε ένα γήπεδο γεμάτο με κόσμο το νεοσύστατο σωματείο Γιάννενα Α.Σ υποδέχτηκε την ομάδα της Α.Ο. Φιλίας για το κύπελλο Ελλάδας.


Τα κορίτσια του ΓΑΣ ήταν κυρίαρχες στο παιχνίδι και δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα της Άρτας να ελπίζει σε κάτι καλό.

Η καλή αμυντική και επιθετική λειτουργία, το καλό κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα αλλά και η διάρκεια στο παιχνίδι είχαν σαν αποτέλεσμα να περιορίσουν κατά πολύ την ομάδα της Φιλίας η οποία στερούμενη λύσεων παραδόθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας μας και ηττήθηκε τελικά με 3-0 σετ.

Η ομάδα του ΓΑΣ ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς και δε δυσκολεύτηκε από το πρώτο σετ να πάρει διαφορά στο παιχνίδι.

Έτσι η πρώτη επίσημη παρουσία της ομάδας μας συνοδεύτηκε με νίκη, η οποία θα μείνει στην ιστορία του συλλόγου μας.

Ο κόσμος έδωσε με τη παρουσία του ένα ηχηρό μήνυμα για τη νέα προσπάθεια και ο σύλλογός μας είναι υποχρεωμένος να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες. Τα παιδιά των ακαδημιών μας μετά τη λήξη του αγώνα κατέκλισαν το παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου φωτογραφήθηκαν με τα κορίτσια και το προπονητή της ομάδας μας και έδωσαν με το δικό τους τρόπο και τη ζωντάνια τους σε όλους μας ένα μήνυμα: «ότι αξίζουν της προσοχής μας για να αποτελέσουν την επόμενη γενιά των αθλητών μας».




Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ