1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-08-2014 19:45

Ούτε ένας, ούτε δύο

Επτά αθλητές και αθλήτριες της Άρτας κατάφεραν να περάσουν στο Πανεπιστήμιο.

Η ανακοίνωση

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά επτά (7) αθλητές-τριες που ήταν φέτος στην Γ΄ Λυκείου καταφέρανε να περάσουν σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι Αθλητισμός και Εκπαίδευση ταυτίζονται, αρκεί να έχεις προγραμματισμό και οργάνωση. Σοφία Μαργώνη (Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικό και Ψυχολογίας Γιάννενα), Βιβή Κουρκούτα (Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων), Σοφία Μανώλη (Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλονίκης), Λευκωθέα Καραβάτσιου (Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων Σάμος), Αναστασία Ναξάκη (Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Θεσσαλονίκη), Λάμπρος Αθανασίου (Τ.Ε.Ι. Μηχανικός Περιβάλλοντος και Αντιρύπανσης Κοζάνη), Κώστας Δραγατάκης (Τ.Ε.Ι. Μηχανολογίας Λάρισα) δώσανε την μάχη τους και πετύχανε και εμείς το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι Καλή σταδιοδρομία πλέον στη ζωή τους.

Οι παραπάνω αθλητές-τριες θυσιάσανε πολύ χρόνο από την διασκέδασή τους και ήταν τυπικότατοι στις υποχρεώσεις τους, συμμετέχοντας σε όλους τους αγώνες των ομάδων μας και πλέον θα είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους επόμενους. Συμμετέχουμε στην χαρά των παιδιών και ευχόμαστε πλέον καλή φοιτητική ζωή και επαγγελματική σταδιοδρομία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ