1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-08-2014 21:50

Εντυπωσιακό φινάλε στον ΓΑΣ

Οι Τζίμας Γιώργος, Υφαντής Κώστας και Παπαχρήστος Πέτρος της ΦΕΙ εκτός απροόπτου θα είναι και οι τελευταίοι που θα ενισχύσουν την ανδρική ομάδα του Γιάννενα ΑΣ ενώ στις γυναίκες το χορό των μεταγραφών θα κλείσουν οι Γεωργούλα Εύα της ΦΕΙ, η Χήρα Όλγα και η Βούλγαρη Σοφία του Ηρακλή Ιωαννίδων η Κουκουγγέλη ουρανία της Τελχινίδας και η Μπαλντούκα Βικτώρια της Θέτιδας Βούλας.

Οι μεταγραφές βέβαια θα ολοκληρωθούν με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων καθώς δίνεται παράταση για ένα μήνα σε όσους αθλητές εγγραφούν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα των Ιωαννίνων.
Εκκρεμούν ακόμη βέβαια και οι μεταγραφές των Παππά Παναγιώας ΠΑΠΠΑ ΖΩΗ και της Καρρά Μάρθας, οι οποίες μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του ΑΓΣ Ιωαννίνων στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΕ έχουν το δικαίωμα να μεταγραφούν στον ΓΑΣ

Ο Τζίμας δήλωσε ικανοποιημένος για τη μεταγραφή του στον ΓΑΣ και τόνισε πως χαίρεται ιδιαίτερα που μετά από χρόνια βρέθηκε ένας σύλλογος που εμπνέει την εμπιστοσύνη όλων μας. Θα δώσω το καλύτερό μου εαυτό όποτε και όσο μπορώ και είμαι πεπεισμένος ότι η επιτυχία είναι δεδομένη. Ευχαριστώ επίσης το νεοσύστατο σύλλογο για τη πρόταση που μου έκανε και προτρέπω όλους τους συναθλητές μου να έχουμε κοινό όραμα και να βοηθήσουμε τη νέα Διοίκηση να επιτύχει τους στόχους που από την αρχή έθεσε. Γνωρίζω ότι το έργο μας δεν θα είναι καθόλου εύκολο γι αυτό και οφείλουμε όλοι μαζί να προστατέψουμε το σύλλογό μας. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά και καλή επιτυχία στο σύλλογό μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις όλων των υπολοίπων αθλητών και αθλητριών οι οποίοι χαρακτηριστικά δηλώνουν χαρούμενοι που βρίσκονται σε ένα σύλλογο που εμπνέει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ