1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-07-2014 11:11

Μπαράζ ανανεώσεων στην Άρτα

Με 11 παίκτες ανανέωσε την συνεργασία της η ομάδα της Άρτας, ενώ το επόμενο δεκαήμερα θα ανακοινώσει και 5 μεταγραφές.


H ανακοίνωση

Τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας θα προσφέρουν και φέτος οι Αλέξανδρος Κωστανίκος, Ιωσήφ Χαττάρι, Γεώργιος Τασηνίκος, Κώστας Πλακιάς, Κέρι Τσήνα, Αλέξανδρος Λιανός, Διονύσης Κουτσούπας, Φάνης Παυλάκης, Λάμπρος Αθανασίου, Φάνης Κομζιάς και Δημήτρης Ζαχάρος που ανανεώσανε την συνεργασία τους με την ομάδα μας.

Τις επόμενες μέρες θα ανανεώσει και ο Λευτέρης Τάνας που φέτος ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην επιτυχημένη πορεία μας, που θα αποκτηθεί ξανά με υποσχετική από τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων.

Οι παραπάνω αθλητές με την προσθήκη 5 μεταγραφών, ενός πασαδόρου, ενός διαγώνιου, δύο κεντρικών και ενός ακραίου, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν μέχρι 10 Αυγούστου θα συγκροτήσουν το ρόστερ και πάνω σε αυτούς ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας θα χτίσει την ομάδα, που σκοπό και φέτος έχει να πρωταγωνιστήσει στην Δυτική Ελλάδα.

Άλλωστε πέρυσι μπήκε το λιθαράκι, αποκτήσαμε κύρος - καταξίωση, κερδίσαμε την αγάπη και εκτίμηση όχι μόνο των Αρτινών φιλάθλων, αλλά και όλης της Δυτικής Ελλάδας με την άψογη εικόνα μας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Σημασία για μας δεν έχει η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά η συνολική μας εικόνα και διαδρομή καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, αφού οι νίκες με τις ήττες είναι μέσα στον Αθλητισμό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ