Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
21-07-2014 13:43

Σαλαβασίδης: «To 100% για τη ΓΕΜ»‏

Μια μίνι συνέντευξη στο  Aitosports.gr  και τον Μιχάλη Δημήτριου παρέθεσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΓΕΜ Παναγιώτης Σαλαβασίδης, που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πιστεύει ότι χρειάζονταν μια αλλαγή στην καριέρα του, πιστεύει στην ομάδα και τις δυνατότητες της, το φίλαθλο κοινό μόνο απαιτήσεις μπορεί να έχει από τον ίδιο και την ομάδα, ενώ ευχαριστεί για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια την μέλλουσας σύζυγος του και των ανθρώπων της Ολυμπιάδας Πατρών.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Αφού σε καλωσορίσω στην ομάδα της πόλης μας , θα ήθελα να μου πεις τι ήταν αυτό που  σε έκανε να πάρεις την απόφαση μετά από τόσα χρόνια σε ομάδες της Πάτρας να ανηφορίσεις προς το Μεσολόγγι.

Αφού σας ευχαριστήσω για το καλωσόρισμα στην ομάδα της πόλης σας, Θεωρώ ότι όσο αφορά το θέμα της ανόδου μου προς το Μεσολόγγι δεν με προβλημάτισε καθόλου ισα ισα θεωρώ οτι είναι μια ωραία ευκαιρία και θα είναι μια όμορφη εμπειρία, ένας λόγος σημαντικός ήταν το γεγονός οτι μαθαίνω πως ο κόσμος αγαπαει την ομάδα πολύ. Εκτιμώ οτι χρειαζόταν μια αλλαγή.

Ότι η ομάδα που θα αγωνίζεσαι φέτος είναι νεοφώτιστη στην Α2 κατηγορία σε προβληματίζει;

Το γεγονός ότι η ομάδα ειναι νεοφώτιστη στην κατηγορία μόνο προβληματισμό δεν μου δημιουργεί, όσο αφορά την αγωνιστική παρουσία, προπονητή κ κάποιους παίκτες τους γνωρίζω αρκετά καλά , όποτε σε ατομικό επίπεδο η ομάδα έχει ένα ωραίο δυνατό ροστερ που οφείλει με την βοήθεια όλων μας παικτών προπονητή συμβουλίου φίλων του συλλόγου να δεθεί σαν ομάδα κ σύνολο. Όταν γίνει αυτό δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Τι να περιμένει το φίλαθλο κοινό του Μεσολογγίου από τον Παναγιώτη Σαλαβασίδη;

Το φίλαθλο κοινό του Μεσολογγίου μόνο απαιτήσεις μπορεί να έχει από έμενα, ωστόσο να είναι σίγουρο κ θα το δει από μόνο του πως θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου όπως έπραττα τόσα χρόνια στις ομάδες που αγωνίστηκα.

Τέλος αφού σε ευχαριστήσω για την σύντομη κουβέντα που είχαμε, δεν ξέρω αν θες να πεις ένα ευχαριστώ σε κάποιους ανθρώπους που είναι – ήταν δίπλα σου αυτά τα χρόνια ;

Θέλω να ευχαριστήσω την μέλλουσα σύζυγο μου γιατί πραγματικά μου δίνει δύναμη, κουράγιο κ ηρεμία να συνεχίζω απόλυτα συγκεντρωμένος το έργο μου, κ ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ στην Ολυμπιάδα Πατρών που αφήνω πίσω μου μόνο φίλους με εκτίμηση από πρόεδρο προπονητή παίκτες κ παράγοντες.