1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-06-2014 23:02

Με την ίδια συνταγή η Άρτα

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΓΣ Άρτα Volley, οι προπονητές Γιάννης Σταμούλης (στις γυναίκες) και Αποστόλης Πορτοβάρας (στους άνδρες), θα συνεχίσουν στο «τιμόνι» της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Συλλόγου αναφέρει τα εξής: «Το ταξίδι μας την φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε και μας άφησε ικανοποιημένους για την πορεία όλων των τμημάτων. Το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας οφείλεται στους δύο προπονητές μας κ.κ. Γιάννη Σταμούλη (Γυναίκες), Αποστόλη Πορτοβάρα (Άνδρες) και οφείλουμε δημόσια να τους ευχαριστήσουμε για το έργο που παρήγαγαν.

Ο σύλλογός μας και την επόμενη χρονιά θα πορευτεί με τους παραπάνω προπονητές, που ανανεώσανε την συνεργασία και βάλανε το λιθαράκι αρκετά υψηλά με στόχο τον πρωταθλητισμό. Οι προτάσεις τους μας βρίσκουν σύμφωνους σε όλα και ήδη ο σχεδιασμός των  τμημάτων Ανδρών και Γυναικών θα αρχίσει να υλοποιείται από την επόμενη βδομάδα, ούτως ώστε στην περίοδο προετοιμασίας να δώσουν το παρόν όλοι οι αθλητές-αθλήτριες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ