1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-05-2014 12:13

Παραίτηση Μανθάτη στη ΓΕΜ

Ο 28χρονος προπονητής της ΓΕ Μεσολογγίου Βασίλης Μανθάτης ο οποίος τη φετινή χρονιά οδήγησε την νεοσύστατη ανδρική ομάδα της ΓΕ Μεσολογγίου στην Α2 των Ανδρών, αλλά και τη Γυναικεία ομάδα στην κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΣΠΕΔΕ υπέβαλλε την παραίτηση του κι αποτελεί παρελθόν για την ομάδα. Στον Μανθάτη προτάθηκε να συνεχίσει σαν βοηθός προπονητή σε άνδρες και γυναίκες, κάτι που δεν δέχθηκε ο νεαρός κόουτς.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του έχει ως εξής:

Σας γνωστοποιώ ότι δηλώνω τη παραίτηση μου από προπονητής από όλα τα τμήματα του συλλόγου Γυμναστικής Ένωσης Μεσολογγίου. Ο λόγος είναι ότι δεν δέχομαι τη θέση του βοηθού προπονητή στα τμήματα Ανδρών και Γυναικών, και απλά πρώτος στις ακαδημίες. Θεωρώ ότι εφόσον έφτασα την ομάδα σε αυτή τη κατηγορία εγώ έπρεπε να τη συνεχίσω. Επειδή όμως ο σύλλογος και η διοίκηση της Γυμναστικής Ένωσης Μεσολογγίου θεωρούν και πρέπει η ομάδα να έχει πιο έμπειρο προπονητή, από τη πλευρά μου επιθυμώ να αποχωρήσω και να αποδεχτώ, αλλά και να σεβαστώ  αυτή την απόφαση. Ευχαριστώ για τη συνεργασία και για τις στιγμές που ζήσαμε αυτή τη χρονιά και σας εύχομαι καλή πορεία στην Α2 εθνική και καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνετε.

1 σχόλιο

  • Comment Link Πρεβεζιάνος Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014 09:05 posted by Πρεβεζιάνος

    Βασίλη δεν έπρεπε να παραιτηθείς και να αφήσεις την ομάδα στην Α2 στους άσχετους. Δηλαδή τσάμπα κόπος, χρήμα...
    Κρίμα για την προσπάθειά σου, γιατί αν δεν ήσουν η ομάδα θα είχε διαλυθεί και θα ανέβαινε άλλη ομάδα, ενώ τώρα βλέπω διάλυση...
    Και πάλι κρίμα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ