1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-04-2014 14:33

«Όνειρο που έγινε πραγματικότητα» (video)

Πανευτυχής για την άνοδο στην Α2 ανδρών ο πασαδόρος της ΓΕΜ Άρης Κοντογιάννης μαζί με τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Μανθάτη μίλησαν για την φετινή σεζόν και για το όνειρο που ξεκίνησε στην πλάκα και εν τέλει έγινε πραγματικότητα.

«Ξεκίνησαμε ένα όνειρο, φτιάξαμε μαζί με όλα τα παιδιά τον καινούργιο σύλλογο της ΓΕΜ μαζί με την νέα διοίκηση. Κάναμε το πλάνο μας, είπαμε πως το αντρικό τμήμα θέλουμε να ανέβει στην Α2, θα προσπαθήσουμε θα το παλέψουμε όσο μπορούμε. Αν εξαιρέσουμε δύο παιδιά η υπόλοιπη ομάδα είναι άτομα από το Μεσολόγγι. Τελικά το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Καταρχήν είμαι χαρούμενος για όλα τα παιδιά και με την εμπιστοσύνη που μου δείξανε αυτά τα 2 χρόνια φέραμε την πόλη ψηλά». 

 

Κοντογιάννης: «Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου. Ο σημερινός αγώνας ήταν το επιστεύγασμα μιας ιδέας που γεννήθηκε το καλοκαίρι καθαρά σε φιλικό πλαίσιο και η οποία έγινε με αυτή την παρέα, έγινε πραγματικότητα και καταφέραμε να πάμε στην Α2. Είναι όλοι άξιοι συγχαρητηρίων πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, ώστε να μπορέσει να είναι η παρουσία μας στην Α2 ουσιαστική και να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ