1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-04-2014 11:43

Στον τελικό η ΓΕΜ

Την νίκη με 3-1 σετ και το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος πήρε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στο ΔΑΚ Μεσολογγίου η ομάδα Ανδρών της ΓΕ Μεσολογγίου επί της ομάδας της Βολίδας Κέρκυρας.

Ένα πολύ καλό παιχνίδι από δυο πολύ καλές ομάδες που δικαία έφτασαν μέχρι εδώ.

Συγκλονιστικός για ακόμα μια φορά ο φίλαθλος κόσμος του Μεσολογγίου που βρέθηκε δίπλα στην ομάδα της πόλης του και ουσιαστικά έγινε ο έβδομος παίκτης της ομάδας.
Αντίπαλος στον τελικό του πρωταθλήματος η ομάδα της Άρτας που έχει και το πλεονέκτημα έδρας στην σειρά των τελικών, στις τρεις νίκες θα βγει η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την Α2 Εθνική Κατηγορία με το σκορ να είναι στο (1-1) καθώς συνυπολογίζονται και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

Πολύ καλά μπήκε στο πρώτο σετ η ομάδα της ΓΕΜ, πολύ καλή πρώτη μπάλα και σωστά τελείωμα έφεραν την νίκη με 25-19 και 1-0 σετ.
Μουδιασμένα μπήκαν στο δεύτερο σετ οι παίκτες του Βασίλη Μανθάτη μέχρι τα μισά του σετ 14-13, λίγο η ώθηση του κόσμου και τα καλύτερα τελειώματα θα φέρουν τους γηπεδούχους να προηγούνται με 20-14, η ομάδα της Βολίδας θα προσπαθήσει να αντιδράσει αλλά το τελικό σκορ θα γράψει 25-21 υπέρ του Μεσολογγίου και 2-0 σετ.
Όπως και στο δεύτερο έτσι και στο τρίτο σετ οι γηπεδούχοι μπήκαν μουδιασμένα με αποτέλεσμα αυτή την φορά όμως να το πληρώσουν και να έρθει το χαμένο σετ με 18-25 και 2-1 σετ.

Σετ για γερά νεύρα και ακατάλληλο για καρδιακούς το τέταρτο, και ενώ το σκορ θα είναι στο 9-9 θα έχουμε 5 λεπτή διακοπή λογω κάποιον μικρό αντεγκλήσεων των φιλοξενούμενων με τους φιλάθλους των γηπεδούχων.

Το σκορ θα πηγαίνει χέρι χέρι μέχρι το 14-14, εκεί θα ξεκινήσει η μεγάλη αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Αναγνωστόπουλο στο σέρβις θα γίνει το σκορ 20-15, το πάθος των παικτών της ΓΕΜ σε συνάρτηση με τον παλμό της κερκίδας θα βρει τελικό νικητή του σετ 25-16 και του αγωνα την ομαδα του Μεσολογγιου με 3-1 σετ.

Διαιτητής της αναμέτρησης Φλούδας Μιχάλης.

Τα σετ: 3-1 (25-19, 25-21, 18-25, 25-16)

ΓΕΜ: Σπανός, Κοντογιάννης, Υφαντής, Ζιου, Αναγνωστόπουλος Ι, Πλαστήρας, Αναγνωστόπουλος Δ, Γιωτάκης, Σαρτζής, Κασκαρίκας, Σφυρής (Λ), Γεωργακόπουλος.
ΒΟΛΙΔΑ: Παϊταρίδης, Οικονόμου, Καρδάνης, Σουπιώνης Β, Σουπιώνης Α, Τόμπρος, Αριστείδης.

Μιχάλης Δημητρίου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ