1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2014 13:55

Έτοιμη για την άνοδο η Άρτα

Έκανε το καθήκον της η Άρτα VOLLEY εκμεταλλευόμενη το αβαντάζ έδρας που κατέκτησε στο πρωτάθλημα, νίκησε τον Α.Ο. Πρέβεζας 3-1 σετ και με συνοπτικές διαδικασίες (3-0 νίκες) προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

Η ομάδα της Άρτας ζει ιστορικές στιγμές, αφού στην πρώτη της χρονιά, έχει κατακτήσει το Κύπελλο και τώρα ονειρεύεται και το πρωτάθλημα που θα την οδηγήσει στα σαλόνια της Α2. 

Άλλωστε ο αρχηγός της ομάδος Κώστας Πλακιάς με δηλώσεις του με την λήξη του αγώνα αποτύπωσε πλήρως την εικόνα της ομάδος λέγοντας χαρακτηριστικά «η δουλειά από τον προπονητή μας στις προπονήσεις, το καλό κλίμα, η συμπαράσταση των φιλάθλων μας είναι τα στοιχεία που μας έφεραν ως εδώ, έχοντας πετύχει στο πρωτάθλημα 11 νίκες και 1 ήττα στα play-off. Θέλαμε να παίξουμε καλό Βόλεϊ και αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή και δεν μας ενδιέφερε η πρωτιά. Όμως η υγεία που βγάζει προς τα έξω αυτή η ομάδα είναι ένα επιπλέον όπλο να προσπαθήσουμε και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Η Άρτα ξεκίνησε εντυπωσιακά και με 25-12 κατέκτησε πολύ εύκολα το 1ο σετ, αγγίζοντας κατά διαστήματα το τέλειο. Αναπάντεχα στο 2ο η εικόνα αντιστράφηκε, πολλά λάθη, χαμένα σερβίς, κάκιστη υποδοχή και ο Α.Ο. Πρέβεζας κατέκτησε το σετ 22-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Η απώλεια του σετ ξύπνησε τους αθλητές του Αποστόλη Πορτοβάρα που με πρωταγωνιστές τους Τασηνίκο, Τσήνα και Κωστανίκο προηγηθήκανε  στην αρχή 9-2. Το μπλοκ και η επίθεση δούλευε σωστά και η διαφορά έφτασε τους 12 πόντους 20-8, κατακτώντας το σετ εύκολα 25-15. 

Αποφασισμένοι να δώσουνε τέλος στην αγωνία και με την παρότρυνση των φιλάθλων  που γέμισαν το κλειστό αρχικά η Άρτα ξέφυγε 8-4 και 14-7, όταν και ο κ. Μπούτης απέβαλε τον Γρηγόρη Τσεκούρα προπονητή των φιλοξενούμενων γιατί παρά τις επανειλημμένες συστάσεις του δεν καθόταν στον πάγκο. Στη συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με την ομάδα μας είτε να παίρνει άσσους από το σέρβις, είτε να κάνει μπλοκ και με 25-12 ολοκληρώθηκε το σετ και το παιχνίδι με 3-1 σετ.

Ξεχώρισαν για την Άρτα οι Κωστανίκος, Τσήνα και Τασηνίκος, ενώ για τους Πρεβεζάνους Παλαιοκάτερος και Τσαμπάφτι.

Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY (Πορτοβάρας, Σταμούλης): Τασηνίκος, Κωστανίκος, Χαττάρι, Τσήνα, Πλακιάς, Τάνας, Κουτσούπας λ., Λιανός λ., Αθανασίου, Κομζιάς, Μπίκας και Δάσκαλος.
Α.Ο. Πρέβεζας: Παλαιοκάτερος, Σακκάς, Τσαμπάφτι, Βαγγέλι, Μπάμπης, Καμπάνι, Μπουτόπουλος λ., Τόσκου, Παππάς, Κασσιάρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ