1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-03-2014 13:15

Ζουν το όνειρο της Α2 στην Πρέβεζα (φωτό - video)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/FILATHLITIKOS-PREVEZA/ANODOS folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/FILATHLITIKOS-PREVEZA/ANODOS/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Περήφανη έκαναν όλη την Πρέβεζα τα κορίτσια του Φιλαθλητικού, τα οποία για ακόμη ένα ματς, επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση της ΦΕ Ιωαννίνων, με 3-1 σετ (25-16, 25-14, 19-25, 25-18).

Μπροστά σε ένα εκδηλωτικό κοινό στο ΔΑΚ Πρέβεζας, οι αθλήτριες του Χρύσανθου Κυριαζή, ο οποίος φαίνεται πως έβαλε τη «σφραγίδα» του σε αυτή την ομάδα, πανηγύρισαν την άνοδο και τραγούδησαν: «Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε...».

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια και του χρόνου... Α2.

Η ομάδα του Χρύσανθου Κυριαζή μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο να πάρει τη νίκη και την άνοδο στην Α2 και αυτό φάνηκε από το πρώτο σετ το οποίο κατέκτησε εύκολα με 25-16.

Τα κορίτσια του Φιλαθλητικού συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο σετ, ωστόσο οι έντονες διαμαρτυρίες του προπονητή της ΦΕΙ οδήγησαν τον διαιτητή στο να τον αποβάλλει από τον αγωνιστικό χώρο. Ο κ. Καλογήρου αντέδρασε έντονα και αρνιόταν να αποχωρήσει προκαλώντας τις έντονες αποδοκιμασίες από την εξέδρα. Τελικά ο προπονητής της ΦΕΙ παρακολούθησε τον υπόλοιπο αγώνα από την κερκίδα και είδε την ομάδα του να χάνει και το δεύτερο σετ με σκορ 25-14.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Πρέβεζας έριξε το ρυθμό της με αποτέλεσμα η ΦΕΙ να πάρει το σετ με 19-25, ωστόσο στο 4ο σετ τα κορίτσια του Κυριαζή απέδειξαν γιατί βρίσκονται δίκαια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πήραν τη νίκη με 25-18 βάζοντας φωτιά στην κερκίδα που για έναν ακόμη αγώνα ήταν συγκλονιστική. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια και του χρόνου... Α2.

Την τελευταία αγωνιστική ο Φιλαθλητικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Γ.Σ. Άρτας σε ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα και ήδη υπάρχουν σκέψεις να μεταφερθεί το ματς στο κλειστό της Πρέβεζας για να πραγματοποιηθεί η απονομή και η φιέστα εντός έδρας...

Τα σετ: 25-16, 25-14, 19-25, 25-18

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Χρύσανθος Κυριαζής): Παναγιωτίδου Α., Παναγιωτίδου Ειρ., Γιάγια, Θεοχάρη, Λάσκαρη, Κουμάση, Σιούλα, Κοσμίδου Α., Κοσμίδου Β., Ρίτσα, Μαλέσκου, Ντάκουλα.

ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Καλογήρου Δημήτρης) : Χριστοδούλου Κατερίνα , Τάσση Μαριάνθη, Τάσση Άννα, Βώττη , Κόντου, Νούγια, Βερυκίου (Λ), Χριστοδούλου Μαριάννα, Τσουβέλη , Δριγκοπούλου, Μάστορα, Ράπτη.

πηγή: atpreveza.gr

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ