1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-01-2014 17:02

Στη Δήμητρα Φασουλή το... φλουρί της Άρτας (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/2013-14/arta-pita folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/2013-14/arta-pita/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Έχουμε συνηθίσει τους αθλητές-αθλήτριες να τους βλέπουμε να δίνουν τον αγώνα τους μέσα στα γήπεδα, όμως χθες ήταν  πρωταγωνιστές εκτός γηπέδων σε μια εκδήλωση εντελώς διαφορετική, στην κοπή της πίτας του συλλόγου, όπου τα χαμόγελα περίσσευαν…

 

Στο CAFÉ GRILL «ΚΕΝΤΡΙΚΟ» στους Κωστακιούς Άρτας η ΑΡΤΑ VOLLEY έκανε την κοπή της πίτας με το παρών να δίνουν όλοι οι αθλητές-τριες των αγωνιστικών τμημάτων, καθώς και οι δύο προπονητές Γιάννης Σταμούλης, Αποστόλης Πορτοβάρας μαζί με τις οικογένειές τους, όπως επίσης και μερικοί γονείς που θελήσανε να βρεθούν μαζί με την ομάδα.

Οι δύο προπονητές κόψανε μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίτα και το τυχερό φλουρί έπεσε στην Δήμητρα Φασουλή αθλήτρια του τμήματος γυναικών, η οποία πήρε δύο δώρα, το ένα προσφορά του Λάμπρου Σαλαμούρα που είναι και σπόνσορας του συλλόγου μας από το κατάστημά του SLS CENTER που βρίσκεται στην οδό Μαξίμου Γραικού και Καμηλών (έναντι παλιού Νοσοκομείου) και το δεύτερο μία δωροεπιταγή προσφορά του συλλόγουγια αγορά αθλητικού υλικού.

Οι δύο προπονητές αφού καλωσόρισαν όλους στην σύντομη ομιλία τους σταθήκαν στο άριστο κλίμα, αλλά και στην καλή πορεία και των δύο τμημάτων. Ο μεν Γιάννης Σταμούλης είπε «εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και όλες, καλή πρόοδο και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία στους μεγαλυτέρους, με υγεία πάνω από όλα». Ο δε Αποστόλης Πορτοβάρας συμπληρώνοντας είπε «είμαστε μέσα στους στόχους μας και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί βλέπουμε ότι η συστηματική δουλειά που ξεκινήσαμε το Σεπτέμβριο αποδίδει καρπούς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ