Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
24-12-2013 19:38

Επεισόδια στην Πρέβεζα

Για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΕ η Άρτα volley επικράτησε της Πρέβεζας με 3-2 εκτός έδρας για το τοπικό πρωτάθλημα ανδρών, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Το γήπεδο τη Πρέβεζας εκτυλίχθηκαν σκηνές που δεν τιμούν κανέναν. Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας της Άρτας:

Η ανακοίνωση

«Σε ένα παιχνίδι, διαφήμιση για το Βόλεϊ, όπου η ομάδα μας κέρδισε με 3-2, βρισκόμενοι δύο φορές πίσω στο σκορ (1-0, 2-1) το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει, αφού αυτά που συνέβησαν εκτός γηπέδου με την λήξη του παιχνιδιού, μας πάνε πολλά χρόνια πίσω και η μεγάλη απορία μας είναι αξίζει να ασχολείσαι;

Ο αρχηγός μας Κώστας Πλακιάς από τον 1ο πόντο βριζόταν συνεχώς αυτός και η οικογένειά του, από κάποιους ανεγκέφαλους και με την λήξη του παιχνιδιού χάνοντας την ψυχραιμία του ζήτησε το λόγο και μάλιστα έντονα από συγκεκριμένους και ανταλλάσοντας βαριές εκφράσεις πιάστηκαν στα χέρια (ένας με πολλούς) με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Ευτυχώς κάποιοι ψύχραιμοι με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ομάδος και εκτελών χρέη Προέδρου της Ένωσης Δημήτρη Παρασκευά «επιτέθηκαν» στους ανεγκέφαλους και καταφέρανε να σταματήσουν το ξύλο. Το κάλεσμα της Αστυνομίας από παίκτες της ομάδος μας απομάκρυνε άρον άρον τους ανεγκέφαλους και έτσι ηρεμήσανε τα πράγματα.

Το θέμα είναι ότι εκτός του τραυματισμού του αρχηγού μας που σίγουρα δεν σκέφτηκε ώριμα και ήταν λάθος του να ζητήσει το λόγο από ανθρώπους που πραγματικά ποδοσφαιροποιούν το άθλημά μας,  για μας έχει μείζον σημασία και σε έκτακτη συγκέντρωση προπονητών, αθλητών και Δ.Σ. μετά τα Χριστούγεννα θα αποφασίσουμε να αποσυρθεί η ομάδα από όλα τα πρωταθλήματα.

Η φιλοξενία στην Άρτα σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια Ανδρών και Γυναικών ήταν άψογη και μάλιστα τα περισσότερα παιχνίδια διεξήχθησαν με αστυνομική δύναμη. Και απευθύνουμε το εύλογο ερώτημα στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. αρχικά, μετέπειτα στο γηπεδούχο σωματείο και κατόπιν στον σύνδεσμο διαιτητών γιατί επιτρέπουν να γίνονται παιχνίδια κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να γίνουν τα αυτονόητα. Και αν οι αθλητικοί χώροι δεν έχουν άδεια λειτουργίας , που σημαίνει αυτόματα την μη ενημέρωση της Αστυνομίας σύμφωνα με τον  Αθλητικό Νόμο, οι διαιτησίες και η διοργανώτρια αρχή γιατί το δέχονται αυτό; Δεν είναι παράβαση κανονισμών και των όρων της ειδικής προκήρυξης των πρωταθλημάτων;

Πραγματικά περιμένουμε μια απάντηση επ΄αυτού από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς…

Για το παιχνίδι που πραγματικά ήταν πολύ καλό και διαφήμιση για το άθλημά μας και που έληξε 2-3 υπέρ της ομάδος μας, δεν αξίζει να αναφέρουμε τίποτα, παρά μόνο τα σετ : 27-25, 18-25, 25-23, 17-25, 09-15.

Καληνύχτα Βόλει!!!».


5 σχόλια

  • Comment Link Ανωνυμος Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013 15:39 posted by Ανωνυμος

    Καλο θα ηταν στο αρθρο να μην γινονται υπερβολες και να αναφερονται τα γεγονοτα λεπτομερως. Μην το ισοπεδωνουμε ολα! Δεν ειναι λογικο να διωξουμε τους φιλαθλους επειδη υπαρχει ενταση σε ενα κρισιμο παιχνιδι. Λεγεται απο τους ιδιους τους φιλαθλους πως υβριστικα σχολια εναντι της οικογενειας του Κ. Πλακια δεν ειπωθηκαν παρα μονο προς αυτον,στους συμπαικτες του και στην κακη διαιτησια. Και οχι,δεν τον εβριζαν αυτον και την οικογενεια του απο το 1ο λεπτο.Ως αθλητης η συμπεριφορα του ηταν απαραδεκτη προς την κερκιδα με χειρονομιες και την αντιδραση του στο τελος του αγωνα στους ανηλικους φιλαθλους.

  • Comment Link Nick Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013 12:27 posted by Nick

    O αλλος λεει βγηκε εκτος εαυτου επειδη τον βριζανε. ΟΚ ΠΑΝΕ ΠΑΙΞΕ ΓΚΟΛΦ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ

  • Comment Link Πρεβεζιάνος Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013 12:04 posted by Πρεβεζιάνος

    και γιατί δεν υπήρχε αστυνομία στο γήπεδο; μήπως έχουν δίκιο...

  • Comment Link ΑΓΓΕΛΟΣ Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013 00:22 posted by ΑΓΓΕΛΟΣ

    1ο Αμα θελετε να ξερετε ο Κώστας Πλακιάς 30χρονος προκαλεσε μετα την λυξει του αγωνα και ξεκινισε κινιση προς τους μαθητες λυκειου 17χρονα ναι οπως ακουτε 17χρονα ι οποιοι αποδιχτικαν fighter και σε αυτοαμυνα εδιραν τους νερατζοκολιδες!!

  • Comment Link ΟφΒαγγελης Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013 18:10 posted by ΟφΒαγγελης

    Ο Κωστας Πλακιας προκαλεσε με νοημα ολους του φιλαθλους. Βγηκε εξω εκνευρισμενος χανοντας τον ελεγχο ρωταντας ποιος τον εβρισε και ξαναπροκαλεσε...Αυτα ομως δεν αναφερονται.Ο Α.Ο Πρεβεζας δεν εχει καμια σχεση με αυτο και ολα αυτα εγιναν υστερα απο τον αγωνα! Ανεγκεφαλοι; Ποιοι; Δηλαδη ο κ.Πλακιας ηταν εξυπνος που προκαλεσε με νοημα; Και οσο για την φιλοξενια η Πρεβεζα ειναι φημισμενη για τα καλα της γηπεδα και για τις συμπεριφορες των θεατων της. Ο Α.Ο Πρεβεζας προσπαθει πολυ και κανει τριπλασια προσπαθεια απο τον καθενα στο πρωταθλημα ποσο μαλλον που ειναι μαθητες και προσπαθουν να κανουν αυτο που αγαπουν περα απο τις υποχρεωσεις τους παρα τις πολλες δυσκολιες..