Εκτυπώστε τη σελίδα
03-12-2013 14:58

Δύο στα δύο για την ΓΕ Μεσολογγίου, 3-1 την Ελπίδα

Στη Λευκάδα ταξιδέψε το Σάββατο το απόγευμα η ομάδα των Ανδρών της ΓΕ Μεσολογγίου για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής Κατηγορίας, καθώς αντιμετώπισε την ομάδα των Ελπίδων την οποία και νίκησε με 3-1 σετ.
Οι παίκτες του Βασίλη Μανθάτη μπήκαν δυνατά στο πρώτο σετ παίρνοντας το με 25-13. Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Μεσολογγίου για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε σημεία χαλάρωσης και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να το χάσει με 19-25. Μπροστά στον κίνδυνο να χαθεί ένας πολύτιμος βαθμός, οι παίκτες της ΓΕΜ με καλή υποδοχή και καλές επιθέσεις πήραν τα επόμενα σετ με 25-16 και 25-19 και μαζί και την νίκη με 3-1 σετ. Για την ομάδα του Μεσολογγίου δεν αγωνίστηκαν οι Κασκαρίκας και Κοντογιάννης, ενώ μετά το τέλος οι παίκτες αφιέρωσαν αυτή την νίκη στον συμπαίκτη τους Βλαδίμηρο Βάσσιο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Τα σετ: 25-13, 19-25, 25-16, 25-19.

Ελπίδες(Παπαθανασίου): Λαινάς, Ναζόπουλος Γ, Μάκος, Φωτεινός, Γληγόρης, Αραβανής (Λ), Νάσης, Κοντογιώργης, Ναζόπουλος Χ, Μπάρκας, Γαζής, Βουκελάτος (Λ).

ΓΕ Μεσολογγίου: (Μανθάτης): Σπανός, Αναγνωστόπουλος Γ (Λ), Υφαντής, Πλαστήρας, Αναγνωστόπουλος Δ, Σαρτζής, Πετρόπουλος, Ζιου, Γεωργακόπουλος, Γιωτάκης.