Εκτυπώστε τη σελίδα
21-10-2013 15:29

Στο Φιλαθλητικό Πρέβεζας το σούπερ ντέρμπι στα Γιάννινα

Στη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Περιφέρειας Νεανίδων, αγωνίστηκαν στο κλειστό των Ιωαννίνων η Φ.Ε.Ιωαννίνων και ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, σε παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος, που έληξε με νίκη του Φιλαθλητικού με 3-2 σετ.

Στο πρώτο σέτ είχαμε συνεχείς εναλλαγές στο σκόρ με προηγούμενη την Πρέβεζα και την ΦΕΙ να ισοφαρίζει έως τον εικοστό πρώτο πόντο,   εκεί όμως αβίαστα λάθη σε συνεχείς επιθέσεις της ΦΕΙ  έδωσαν το σέτ στην Πρέβεζα με 25-21 .

Στο δεύτερο σέτ ενώ η ΦΕΙ ξεκίνησε καλά προηγούμενη με 6-2 η διαφορά έκλεισε γρήγορα και στα τελειώματα του σέτ η Πρέβεζα ισοφάρισε 22-22 ,  αλλά η ΦΕΙ πήρε το σέτ με 25-23 .

Στο τρίτο σέτ ενώ η ΦΕΙ ξεκίνησε καλά προηγούμενη με 6-0 η διαφορά έκλεισε γρήγορα και στα τελειώματα του σέτ η Πρέβεζα προηγήθηκε 20-16 και 23-22 , αλλά η ΦΕΙ πήρε το σέτ με 25-23 .

Στο τέταρο σέτ προηγήθηκε η Πρέβεζα με 6-1 , η ΦΕΙ μείωσε τη διαφορά  με την Πρέβεζα όμως να προηγείται συνεχώς , η ΦΕΙ ισοφάρισε σε 23-23  προηγήθηκε και 24-23 όμως η Πρέβεζα πήρε το σέτ με 28-26

Στο πέμπτο σέτ  , η Πρέβεζα προηγήθηκε 8-1 η  ΦΕΙ  ανέκαμψε μειώνοντας σε 8-7 και 10-9 , όμως η Πρέβεζα το κατέκτησε με 15-10 .

Το τέλος του μάτς βρήκε τις δυό ομάδες και τους προπονητές τους , να αλληλοσυγχαίρονται για το ωραίο θέαμα που προσέφεραν στους πολλούς φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στο κλειστό των Ιωαννίνων.

Φ.Ε.Ιωαννίνων  (Καλογήρου Δημήτρης)  Τάσση Μαριάνθη,  Κύρλα Έλενα , Δριγκοπούλου Γεωργία , Χριστοδούλου Κατερίνα ,  Νούγια Άννα , Κόντου Ιωάννα , Τάσση Άννα  ,  Μάστορα Αθηνά,  Ράπτη Δέσποινα , Τσουβέλη Μαρία  .

Φιλάθλητικός Πρέβεζας (Κυριαζής Χρύσανθος)  Ντάκουλα, Θεοχάρη, Κοσμίδου, Παναγιωτίδου Αν., Μπαρμοντίδη, Κουμάση, Ρίκα,Μαλέσκου, Παναγιωτίδου Ειρ., Πανούση