1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Η καρδιά του ελληνικού βόλεϊ θα χτυπά αυτή την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα, όπου για μία ακόμη χρονιά ο τοπικός Ερμής διοργανώνει το Τουρνουα Mini Volley Cyclon-Savas Thomazos με την συμμετοχή αστέρων του ελληνικού και διεθνούς βόλεϊ.
Μεγάλη νίκη που ισοδυναμεί με κατάκτηση του πρωταθλήματος και άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του Αρτινού βόλλεϋ πέτυχε η Αναγέννηση επί του φιναλίστ ΑΓΣΙ μέσα στα Γιάννενα. 
Με ανακοίνωσή της, η ΦΕ Ιωαννίνων διαμαρτύρεται να τη διαιτησία του αγώνα της Β Εθνικής ανδρών απέναντι στον ΓΣ Άρτας, στον οποίο ηττήθηκε με 3-1. Τονίζει ότι αγνοούν κανονισμούς και ήταν πρωταγωνιστές του αγώνα.
Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση και η πρώτη προπόνηση για τον Ερμή Ηγουμενίτσας. Η ομάδα ξεκίνησε με χαλαρό τρέξιμο στην πρώτη προπόνηση για να ξεμουδιάσει με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο καθώς υπήρξαν δυο επιστροφές για την νέα σεζόν και έξι παίκτες της παιδικής ομάδας προήχθησαν στην ανδρική.
Περήφανος για όσα κατάφερε η νεανική ομάδα του, αλλά και ρεαλιστής για τη μοίρα της επαρχίας, ο «πρωτομάστορας» της επιτυχίας του ΑΟ Πρέβεζας, Γρηγόρης Τσεκούρας, μίλησε στο atpreveza.gr για την ιστορική άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία: «Το περιμέναμε και δε το περιμέναμε. Η ηλικία των παιδιών είναι μικρή και η χαρά να παίρνεις πρωτάθλημα σε αυτή την ηλικία είναι ανείπωτη, είναι πολλή μεγάλη. Υπήρχαν έμπειρες ομάδες, οι οποίες είχαν τον πρώτο λόγο, αλλά κάναμε την υπέρβαση.
O AO Πρέβεζας, για πρώτη φορά στην ιστορία του διεκδικεί την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία απέναντι στον Ερμή Ηγουμενίτσας την Κυριακή 13/3/2016 και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Πρέβεζας.
Για 3η συνεχόμενη χρονιά οι άνδρες της Άρτας θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου, αφού νίκησε τον Κωστή Παλαμά -ομάδα που επαναδραστηριοποιήθηκε μετά από 5 χρόνια- με 3-0 σετ.
Την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε η Αναγέννηση στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΕ.
Την πρώτη της συγκέντρωση και προπόνηση είχε η ανδρική ομάδα της «Arta Volley» παρουσία 13 παικτών.
Άλλη μια σεζόν ξεκινά και για τη ΦΕ Ιωαννίων με την διοίκηση του συλλόγου να καλεί τους αθλητές και τις αθλήτριες στην πρώτη συναντηση την Πέμπτη 27 Αυγούστου στις 21.00. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές την στα τμήματα σάλας και μπιτς βόλεϊ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σχολή διαιτησίας  που διοργάνωσε ο ΣΥΔΠΕ Δυτ. Ελλάδας στο Μεσολόγγι, στην οποία φοίτησαν υποψήφιοι διαιτητές από τις περιφέρειες της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου.
Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά η ανδρική ομάδα του ΓΑΣ καθώς στάθηκε όρθια παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο καιρό κάνοντας το 3-0 στις νίκες απέναντι στην ομάδα του Ερμή Ηγουμενίτσας σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το βόλεϊ και σε ένα γήπεδο κατάμεστο από κόσμο. Με τη νίκη αυτή κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή και παράλληλα ανέβηκε στην Α2 Ανδρών.
Την πολυπόθητη νίκη απέναντι στον Α.Ο. Πρέβεζας πήρε η Άρτα εξασφαλίζοντας την συμμετοχή της στα play-off του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. Νίκησε μέσα στην Πρέβεζα 3-1 και άφησε εκτός νυμφώνος την Βολίδα Κέρκυρας που καραδοκούσε και περίμενε ήττα της ομάδος του Αποστόλη Πορτοβάρα.
Το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Ικάρου Έδεσσας και Εδεσσαϊκής Γ.Ε. φιλοξενεί η Έδεσσα το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου.
Το ΔΣ, οι προπονητές, οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΓΣ Άρτα Volley σας εύχονται ολόψυχα το 2015 να είναι γεμάτο υγεία, δύναμη, δημιουργικότητα και πολλές επιτυχίες στο βόλεί!
Στο ρελαντί η Άρτα Volley νίκησε τον Αρχίλοχο Λευκίμμης με 3-0 σετ και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι των play-off. H Άρτα Volley μετρά τρεις (3) νίκες στον 1ο γύρο και έχει ένα παιχνίδι σε εκκρεμότητα, με τις Ελπίδες στη Λευκάδα που πιθανόν να γίνει το Σάββατο (20/12).
Με επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε ο Ερμής Ηγουμενίτσας στην ΕΣΠΕΔΕ και τον ΣΥΔΠΕ Ηπείρου, καταγγέλλει τον διαιτητή κ. Νάσση για εξύβριση προς αθλητή της ομάδας.


Τη νίκη με 3-0 πανηγύρισε η ομάδα του ΑΟ Πρέβεζας, στην έδρα της Άρτας Volley, για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΕ. Μεγάλη μάχη στο τρίτο σετ που έληξε με 34-32 για την Πρέβεζα.
Γιάννενα. Του Γιώργου Σκούρα:  Ζευγάρωσε τις νίκες της η ανδρική ομάδα του Γιάννενα Α.Σ. καθώς επικράτησε της Γ.Σ.Άρτας με 3-1 σετ για το πρωτάθλημα ανδρών της ΕΣΠΕΔΕ.
Η Άρτα επέστρεψε από τα Γιάννενα με ένα πολύτιμο τρίποντο, παρά τις απουσίες βασικών παικτών (Αθανασίου-Τσίνα). Στα δύο πρώτα σετ με σοβαρότητα, σωστή οργάνωση από τον Σαλεμή, πολύ καλό μπλοκ και σχεδόν όλες τις επιθέσεις τελειωμένες, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης και εύκολα τα πήρε με 14-25.
Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα ανδρών του Γιάννενα Α.Σ. καθώς επικράτησε της Βολίδας στην Κέρκυρα με 3-0 σετ.
Δύο στα δύο είχε ο Γιάννενα ΑΣ στο Κύπελλο της ΕΣΠΕΔΕ, αφού τα κατέκτησε και στους Άνδρες και στις Γυναίκες. 
Το καλοκαίρι έφυγε και με την αρχή του Φθινοπώρου έγινε η πρώτη συνάντηση για τους άνδρες, ενώ σήμερα θα ακολουθήσει και των γυναικών της Άρτας.
Παρελθόν από την Άρτα αποτελεί ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Πλακιάς.
Σελίδα 1 από 4

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ