1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2020 13:41

Οριστική διακοπή στα πρωταθλήματα της Γαλλίας χωρίς πρωταθλητές

Σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε η γαλλική λίγκα αποφασίστηκε ομόφωνα η οριστική διακοπή της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, χωρίς όμως την ανάδειξη πρωταθλητών. Να σημειωθεί ότι αυτή η απόφαση, συμφωνεί με την απο 27/3 αρχική ενέργεια της Γαλλική ομοσπονδίας, η οποία πρώτη είχε ματαιώσει όλα τα ερασιτεχνικά της πρωταθλήματα, χωρίς την ανακήρυξη αντίστοιχων πρωταθλητών.
Και οι 29 εκπρόσωποι των ομάδων των τριών επαγγελματικών κατηγοριών στη Γαλλία (Α1 Ανδρών-Γυναικών και Α2 Ανδρών), συμφώνησαν στο οριστικό λουκέτο, όμως υπήρχε διαφωνία στο αν θα υπήρχε υποβιβασμός και άνοδος. Με 21 αρνητικούς ψήφους απορρίφθηκε το ενδεχόμενο να μην ανέβει και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα, ενώ με 22 θετικές ψήφους πέρασε η πρόταση στο να υποβιβαστεί και να ανέβει από μία ομάδα.

Βάση της κατάταξης που υπήρχε δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου σε άνδρες και γυναίκες θα διανεμηθούν και τα εισιτήρια για τα ευρωπαϊκά κύπελλα της σεζόν 2020-2021.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ