1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-03-2020 13:13

Ζακχαίου: «Δώδεκα χρονών ήμουν 1.82 και ήταν αστείο στο σχολείο, ήμουν... τούμπανο»

Η αποκάλυψη της φετινής χρονιάς, Κατερίνα Ζακχαίου, μιλάει στο ΦΩΣ! Η 21χρονη πανύψηλη (1.92) βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού έχει σκεπάσει τα φιλέ και πάει... καρφί για τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ

Είναι αστέρι, θα φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Οι ειδικοί λένε ότι θα γίνει ακόμα καλύτερη. Είναι 21 χρονών και ξεχωρίζει ήδη στην ομαδάρα του Ολυμπιακού, την καλύτερη ομάδα επί χρόνια στην Ελλάδα και μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Ήδη έφτασε στους 4 του Τσάλενζ Καπ και πάει καρφί για τελικό. Με πρωταγωνίστρια την Ζακχαίου.

Η Κύπρια ήρθε ως σούπερ ταλέντο στον Ολυμπιακό, αλλά έπαθε σοβαρό τραυματισμό την πρώτη χρονιά, χιαστούς, την άφησε πίσω. Νέο κορίτσι. Της πήρε χρόνο για να συνέλθει. Φέτος είναι αποκάλυψη.~ Φέτος είσαι σούπερ. Πώς το εξηγείς;Προερχόμουν από ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό, πέρσι δεν είχα βρει ακόμα τον εαυτό μου. Δεν ήμουν η πραγματική Κατερίνα. Έγινα απολύτως καλά, είμαι καλά, και αυτό αφορά και τον ψυχολογικό τομέα. Ήθελα να μπω φέτος με τσαμπουκά, με όρεξη και ενέργεια, το βγάζω αυτό στο γήπεδο.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο  www.fosonline.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ