1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-11-2018 14:19

ΕΣΠΕΔΑ: Στις νίκες επέστρεψε ο ΑΣ Ηλιούπολης

Στις νίκες επέστρεψε, ο ΑΣ Ηλιούπολης ο οποίος επικράτησε 3-0 της Ιριδας που αντιστάθηκε κυρίως στο πρώτο και τρίτο σετ και πήρε βαθμολογική ανάσα. Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.

Τα σετ 31-29, 25-19, 25-23

ΑΣ Ηλιούπολης (Κερκινές):Λιαρομάτη, Παπαχρήστου, Κουμβακη, Βαγγή, Ξοφάκη, Μαυρογένη, Χρυσομαλλίδη, Βλασερού, Κοντολέων , Γωγούσου Ιωάννα, Γωγούσου Κατερίνα, Μπογιατζή (λ), Κουμούτσου (λ).

Ιρις Ν.Σμύρνης (Ξεροβασιλας) Μπιτσακου, Γρίσπου, Βάσιλα, Κομνηνού, Μαγγίνα, Καλκαβούρα, Κατσιγιάννη (λ), Μανώλη (λ), Σπηλιακοπουλου, Φούσκα

 Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής :

ΑΣ Ηλιούπολης-ΓΑΝΣ Ιρις 3-0,

ΑΕ Αίολος Ταύρος-ΑΟΝΣ Μίλων 0-3,

ΑΠΣ Αμιλλα-ΑΟ Θρίαμβος 1-3,

ΔΑΣ Δραπετσώνας-ΑΟ Αστέρας Νίκαιας 0-3,

ΑΟ Πηγασος Χαϊδαρίου-ΑΟΝ Αργυρούπολης 0-3,

ΑΟ Ενωση Ιλιου-ΑΠΣ Αλίμου 3-0

 

Σχετικά άρθρα

  • Δύσκολη νίκη της Ίριδας στο Χαϊδάρι με 3-1
    Σε παιχνίδι γοήτρου η Ίριδα επικράτησε στο Χαϊδάρι δύσκολα του Θριάμβου με 1-3 (21-25, 18-25, 26-24, 23-25) για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση.
  • Συνέχισε με νίκες η πρώτη τετράδα, σπουδαία ανατροπή απο την Ένωση Ιλίου
    Χωρίς εκπλήξεις και συγκινήσεις ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική της Β εθνικής γυναικών, Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Η πρώτη τετράδα συνεχίζει να είναι ακλόνητη, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει για το ποιός από Αίολος, Μοσχάτο, Ευρυάλη θα πάρει την έβδομη θέση που οδηγεί στην αποφυγή των πλέι άουτ.
  • «Έβρεξε» κόκκινες κάρτες στο ντέρμπι της Νίκαιας!
       Χαμός έγινε στη Νίκαια, όπου αν και επικράτησε στο ντέρμπι τετράδας για την 15η αγωνιστική της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ , ο Αστέρας Νίκαιας με 3-1 της Ίριδας, πρωταγωνιστής ήταν ο πρώτος διαιτητής. Ο ρέφερι στην προσπάθεια του να επιβάλλει τον πειθαρχικό έλεγχο, έφτασε στην απόλυτη υπερβολή, καθώς έδειξε συνολικά 4 κόκκινες κάρτες και μία κίτρινη, γεγονός που αποτελεί και φετινό ρεκόρ στην κατηγορία.
  • Ο Μίλωνας τη νίκη και το σερί, η Ίριδα τις εντυπώσεις και το σετ
    Την κορυφή και το φετινό του αήττητο διατήρησε ο ασταμάτητος Μίλωνας, ο οποίος στο τοπικό ντέρμπι της Ν. Σμύρνης για την Β΄εθνική γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, αλλά και κόντρα πρωτοπόρων, επικράτησε δύσκολα με 1-3 της Ίριδας και ξέφυγε με +9 από τον Αστέρα Νίκαιας που επέστρεψε στην δεύτερη θέση.
  • «Ολική έκλειψη» Αστέρα Νίκαιας στη Γλυφάδα απο την Αιξωνή, ακλόνητος στην κορυφή ο Μίλωνας, μόνη δεύτερη η Ίριδα
    Eπανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ και η πρώτη αγωνιστική του 2020 και παράλληλα πρεμιέρα του β΄ γύρου, ξεκίνησε με «ολική έκλειψη Αστέρα» που προκάλεσε στην Γλυφάδα η γηπεδούχος Αιξωνή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ