Εκτυπώστε τη σελίδα
31-10-2018 09:28

ΕΣΠΕΔΑ: Ξεχωρίζει η μονομαχία της Δραπετσώνας με τον Αστέρα Νίκαιας

Στην Δραπετσώνα εστιάζεται το ενδιαφέρον της τέταρτης αγωνιστικής της Β΄εθνικής γυναικών, ΕΣΠΕΔΑ.

Η ομώνυμη ομάδα που εχει κανει ένα κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, ψάχνει απεγνωσμένα για την πρώτη της νίκη, κόντρα στον γειτονικό Αστέρα Νίκαιας, ο οποίος ενισχύθηκε μεταγραφικά με στόχο να διεκδικήσει την άνοδο και ήδη βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς.

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης η πολύπειρη ακραία-διαγώνια, Πένυ Καράκου, η οποία επιστρέφει στο κλειστό της Δραπετσώνας αφού μετά από μια πολύ καλή περυσινή σεζόν με τον Πειραιώτικό σύλλογο στην Β΄εθνική αλλα  και στην κατάκτηση του κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ, το καλοκαίρι μετακινήθηκε στο σύλλογο της Νίκαιας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η ευχάριστη έκπληξη των πρώτων αγωνιστικών, και μάλιστα πρωτοπόρος και αήττητη, Ίριδα Ν. Σμυρνης, δοκιμάζεται στην Ηλιούπολη με αντίπαλο τον ΑΣ που βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Στην τέταρτη σερί νίκη της στοχεύει και η δεύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος, η ομάδα του Μίλωνα που αγωνίζεται στον Ταύρο με τον μαχητικό Αίολο που θέλει βαθμούς

.Ο επίσης πρωτοπόρος Θρίαμβος Χαϊδαρίου που θέλει να διευρύνει το σερί του επισκέπτεται την ουραγό και χωρίς νίκη, ‘Αμιλλα Καματερού ενώ ο τρίτος συγκάτοικος της κορυφής, η Αργυρούπολη, αναμένεται να έχει ένα εύκολο βράδυ κόντρα στον αδύναμο Πήγασο.

Τέλος η Ένωση Ιλίου, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι κορυφής με τον Θρίαμβο, υποδέχεται στην έδρα της τον Άλιμο και θέλει το τρίποντο, ώστε να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή της κατηγορίας.

Το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής

Αίολος Ταύρος-Μίλωνας (21.45)

Άμιλλα-Θρίαμβος (21.45)

ΑΣ Ηλιούπολης-Ίριδα Ν. Σμύρνης (21.30)

Δραπετσώνα-Αστέρας Νίκαιας (21.45)

Πήγασος- Αργυρούπολη (21.45) ‘

Ενωση Ιλίου-Άλιμος (21.45)

  Βαθμολογία 3 (αγώνες)

1.ΓΑΝΣ Ίρις 9β (9-1 σετ).

2.ΑΟ Θρίαμβος 9 (9-1 )

3 ΑΟΝΣ Μίλων 9 ( 9-2).

4 ΑΟΝ Αργυρούπολη 9 (9-2)

5 ΑΟ Αστέρας Νίκαιας 6 (7-3)

6.ΑΟ Ένωση Ιλίου 6 (7-3)

7 ΑΣ Ηλιούπολης 3 (4-3),

8 ΑΕ Αιολος Ταύρος 3 (3-6),

9.ΔΑΣ Δραπετσώνα 0 (2-9),

10.ΑΠΣ Αλίμου 0 (1-9),

11.ΑΟ Πήγασος Χαϊδαρίου 0(0-6),.

12  ΑΠΣ Αμιλλα 0 (0-9)

Σχετικά άρθρα