Εκτυπώστε τη σελίδα
24-10-2018 08:40

ΕΣΠΕΔΑ: Χωρίς ντέρμπι η 3η αγωνιστική της Β΄εθνικής

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι συνεχίζεται η τρίτη αγωνιστική της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ. Η πρωτοπόρος Αργυρούπολη μετά από δύο πολύ μεγάλες εκτός έδρας νίκες με Αστέρα Νίκαιας και Ένωση Ιλίου, επιστρέφει στην έδρα της και αντιμετωπίζει τον γειτονικό Άλιμο που έχει ξεκινήσει με δύο σερί ήττες και ο οποίος θα παλέψει για την παραμονή του.

Επίσης ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου μετά την σημαντική νίκη στην Ηλιούπολη, κόντρα στον ΑΣΗ, στοχεύει στο 3χ3 με αντίπαλο τον αξιόμαχο Αίολο Ταύρου.

Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση στο βοηθητικό του ΣΕΦ, όπου η ενθουσιώδης Ίριδα η οποία έχει πετύχει δύο νίκες που την έχουν στείλει στην κορυφή της βαθμολογίας, υποδέχεται την «πληγωμένη» Δραπετσώνα που προέρχεται από ισάριθμες ήττες και ψάχνει βαθμολογικό «οξυγόνο».

Στην τρίτη σερί νίκη του στοχεύει και ο σπουδαίος Μίλωνας που εχει ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα ( δύο νίκες) βρίσκεται στο γκρούπ των πρωτοπόρων και αντιμετωπίζει στην έδρα του τον αξιόμαχο ΑΣ Ηλιούπολης που προσπαθεί να βρει την αγωνιστική του ταυτότητα.Το δεύτερο τρίποντο της σεζόν για να πάρει ψυχολογία, θα επιδιώξει ο Αστέρας Νίκαιας που υποδέχεται στην έδρα του τον νεανικό άλλα αρκετά άπειρο, Πήγασο Χαίδαρίου.

Τέλος στο Καματερό, η γηπεδούχος Άμιλλα που θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία. κοντράρεται με την πολύ έμπειρη Ένωση Ιλίου που στοχεύει τετράδα, και η οποία μετά την εντός έδρας ήττα από την Αργυρούπολη, θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της.

 Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

2ο Κλειστό Χαϊδαρίου: Θρίαμβος Χαϊδαρίου- Αίολος (21.45)

Μίλωνα; Μίλωνας-ΑΣ Ηλιούπολης (21.45)

Βοηθητικό 4-ΣΕΦ: Ίριδα Ν. Σμύρνης- Δραπετσώνα (21.30 )

Σελεπίτσαρι: Αστέρας Νίκαιας-Πήγασος Χαϊδαρίου (21.45)

Αργυρούπολης: Αργυρούπολη-Άλιμος (21.45)

Καματερού: Άμιλλα Περιστερίου-Ένωση Ιλίου (21.45)

 

Βαθμολογία (2 αγωνιστικές)

1.ΓΑΝΣ Ίρις 6β (6-1 σετ).

ΑΟΝΣ Μίλων 6( 6-1),-

.ΑΟ Θρίαμβος 6 (6-1 )

4.ΑΟΝ Αργυρούπολη 6 (6-2)

5.ΑΟ Ένωση Ιλίου 3(4-3),

6.ΑΟ Αστέρας Νίκαιας 3(4-3)

7.ΑΕ Αιολος Ταύρος 3(3-3),.

-ΑΣ Ηλιούπολη 3(3-3),

9.ΔΑΣ Δραπετσώνα 0(2-6),

10.ΑΠΣ Αλίμου 0(1-6),

11.ΑΟ Πήγασος Χαϊδαρίου 0(0-6),

.-ΑΠΣ Άμιλλα 0(0-6).

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα