1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-10-2018 10:11

Παρουσίασε την φανέλα της ανδρικής και γυναικείας ομάδας η Αργυρούπολη

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες σε γνωστό μαγαζί της  Αργυρούπολης, το τμήμα βόλεϊ του ΑΟΝΑ, παρουσίασε την εμφάνιση της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας ενώ τίμησε τους δυο μεγάλους υποστηρικτές του τμήματος, τον κ. Σπύρο Κόντο και τον κ. Ηλία Σγούρο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν απο την διοίκηση. ο Προεδρος του ΑΟΝΑ κ. Κώστας Βαγιας, ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος κ. Αποστόλης Μουλακάκης, η ταμίας του συλλόγου κα. Τζίνα Δαρδαγάνη και ο έφορος της ανδρικής ομάδας κ. Νίκος Γεωργακόπουλος.

Επίσης οι αθλητές και οι αθλήτριες της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους μαζί με τους προπονητές Δήμητρα Λυκογιάννη, Γιώργο Ιωάννου και Μηνά Βρεττό.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης η διοίκηση του ΑΟΝΑ, υποστήριξε:

«Είναι φανερό οτι τέτοιου είδους εκδηλώσεις φέρνουν πιο κοντά τους αθλητές και τις αθλήτριες μας, τους υποστηρικτές μας με την διοίκηση και βάζουν πιο στέρεες βάσεις σε αυτό που λέμε οικογένεια ΑΟΝΑ»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ