1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-10-2018 08:30

ΕΣΠΕΔΑ: Νέα μονομαχία κορυφής Ένωσις Ιλίου-Αργυρούπολης, επικίνδυνη έξοδος για Θρίαμβο

Η δεύτερη μονομαχία σε 11 μέρες ανάμεσα στην Ένωση Ιλίου και την Αργυρούπολη (21.45) ξεχωρίζει στην σημερινή δεύτερη αγωνιστική της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.

Στο πρώτο ραντεβού των δύο συλλόγων στις 6/10 στο Ίλιο, η γηπεδούχος ομάδα με εντυπωσιακή ανατροπή ειχε επικρατήσει με 3-2 του ΑΟΝΑ και είχε πάρει μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου της Ένωσης.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, η Ένωση Ιλίου μετράει πέντε σερί νίκες σε Κύπελλο και πρωτάθλημα ενώ οι φιλοξενούμενες με ηθικό από την νικηφόρα πρεμιέρα στη Νίκαια, κόντρα στον Αστέρα, θέλουν την ρεβάνς για τον αποκλεισμό τους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου μετά την νίκη της πρεμιέρας στο ντέρμπι με την Δραπετσώνα, έχει δύσκολη έξοδο στην Ηλιούπολη με την δυνατή και πολύ ενισχυμένη μεταγραφικά ΑΣΗ.

Ο «πληγωμένος» Αστέρας Νίκαιας μετά τις δύο αρχικές ήττες από Ευρυάλη στο Κύπελλο και Αργυρούπολη στην έδρα του, θέλει πάση θυσία τη νίκη στον Άλιμο για να ανακάμψει αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Στη Δραπετσώνα η ομώνυμη ομάδα, μετά την κακή εμφάνιση στο Χαϊδάρι, υποδέχεται τον υπολογίσιμο Μίλωνα με στόχο το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Ματς-κλειδί στο Χαϊδάρι όπου ο νεανικός Πήγασος υποδέχεται την ενισχυμένη μεταγραφικά, Ίριδα, με στόχο την νίκη που θα τον βοηθήσει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Από την άλλη η ομάδα της Ν. Σμύρνης μετά την νίκη κόντρα στον Άλιμο, ελπίζει να διπλασιάσει τις νίκες της, ώστε να βάλει από νωρίς τις βάσεις επίσης για την γρήγορη παραμονή της στην Β΄εθνική

Τέλος ο Αίολος σε δεύτερο εντός έδρας αγώνα στον Τάυρο και μετά την ηττα από την ’Ενωση Ιλίου αντιμετωπίζει την Άμιλλα με στόχο τους βαθμούς της νίκης που θα του επιτρέψουν να δει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Αίολος Ταύρου-‘Αμιλλα Καματερού (21.45)

ΑΣ Ηλιούπολης-Θρίαμβος Χαϊδαρίου (21.15)

Δραπετσώνα-Μίλωνας (21.45)

Πήγασος- Ίριδα (21,45)

‘Αλιμος-Αστέρας Νίκαιας (21.45)

‘Ενωση Ιλίου- Αργυρούπολή (21,45)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ