1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-10-2018 08:33

Εντυπωσιακός ο Θρίαμβος, επικράτησε της Δραπετσώνας

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, ο Θρίαμβος Χαίδαρίου. Η ομάδα του Βασίλη Αρναούτη επικράτησε με 3-1 κόντρα στην Δραπετσώνα και επιβεβαίωσε ότι θα είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο στην Α2.

Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι το ματς ήταν ντέρμπι μόνο στα δύο πράτα σετ ενώ στη συνέχεια ο Θρίαμβος ανέβασε εντυπωσιακά την απόδοση του και με όπλο το σέρβις, έκανε περίπατο και επικράτησε άνετα 3-1 της περυσινής κυπελλούχου, η οποία έδειξε μεγάλες αδυναμίες.

Να σημειωθεί ότι από τις νικήτριες δεν έπαιξε η τραυματίας Τσατσούρη φετινό απόκτημα από τη Λαμία ενώ ο σύλλογος περιμένει την έκδοση του δελτίου της Μαρίας Παπαδάκη από τον Ηλυσιακό.

Αγωνιστικά το πρώτο σετ ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν αγωνιστικά μέχρι το 19-19 ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχες με αιχμή την Μπαλδώκα επικράτησαν με 25-19 και πήραν προβάδισμα με 1-0.

Μεγαλη μονομαχία είχαμε και στο δεύτερο σετ με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ μέχρι το 19-18.Εκεί ο Θρίαμβος με μπροστάρισα την Ζώρζου ξέφυγε με 22-19 αλλα οι φιλοξενούμενες έβγαλαν αντίδραση και με ξέσπασμα της έμπειρης Ντάιμου εφεραν το ματς στα ίσια με 23-23. Στη συνέχεια η πασαδόρος Αρβανίτη έκανε το 23-24 και από λάθος των παικτριών του Θριάμβου, οι Πειραιώτισσες «κλείδωσαν» το σετ με 23-25 και ισοφάρισαν σε 1-1.

Στα επόμενα δύο σετ ο Θρίαμβος ήταν καταιγιστικός από την γραμμή του σέρβις, η Δραπετσώνα δεν μπορούσε να βγάλει υποδοχή και οι παίκτριες του Αρναούτη επικράτησαν με το ίδιο σκορ 25-14, και πήραν εύκολα το πρώτο τρίποντο της σεζον.Κορυφαία των νικητών η ασταμάτητη Ζώζου εξαιρετική η εμπειρη πασαδόρος Γκολφινοπούλου, έδωσαν πολλές λύσεις η Μπαλδώκα, Πάτα, Κατσιώτη. Από την Δραπετσώνα ξεχώρισε η Ντάϊμου

Τα σετ 3-1 (25-19, 23-25,25-14 ,25-14)

Θρίαμβος; (Αρναούτης): Γκολφινοπούλου, Πούλα, Ζώρζου, Μπαλδώκα, Κατσιώτη, Γεωργίου (λ) Πάτα, Σάσαλου

Δραπετσώνα: (Χατζηδημητρίου): Καραγιαννίδη, Ντάϊμου, Μπαλή, Μουστάκη, Αρβανίτη, Γκούρα (λ) Παπαχατζή, Καρούση, Λογαρά, Καρπασίτη (λ)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ