1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2018 08:31

ΕΣΠΕΔΑ: Πρεμιέρα στην Β΄εθνική γυναικών με ντέρμπι σε Χαϊδάρι, Νίκαια

Πρεμιέρα σήμερα και για την Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΑ με δύο σπουδαία ντέρμπι σε Χαϊδάρι και Νίκαια.

Αρχικά στις 21.30 στο κλειστό της Νίκαιας «Σελεπίτσαρι»,ο νεοφώτιστος και πολύ ενισχυμένοςμεταγραφικά, Αστέρας Νίκαιας που έχει βλέψεις ανόδου,υποδέχεται επίσης ένα από τα μεγάλα φαβορί για άνοδο την Αργυρούπολη, η οποία και αυτή με την σειρά της, δημιούργησε ρόστερ καθαρά για πρωταθλητισμό ενώ στον πάγκο της κάθεται από φέτος η Δήμητρα Λυκογιάννη..Να σημειώσουμε ότι και οι δύο ομάδες έρχονται «πληγωμένες» από το κύπελλο αφου αποκλείστηκαν από Ευρυάλη και Ένωση Ιλίου, αντίστοιχα.

Δεύτερη δυνατή μονομαχία, ένα τέταρτο αργότερα, στο Χαίδάρι οπου ο γηπεδούχος και φιλόδοξο για άνοδο Θρίαμβος, ριζικά ανανεωμένος σε σχέση με πέρυσι  και με τον Βασίλη Αρναούτη στον πάγκο, υποδέχεται  την περυσινή κυπελλούχο και σταθερή πρωταγωνίστρια της κατηγορίας, Δραπετσώνα ,η οποία στοχεύει στην τετράδα.
 
Από κει και πέρα έχουμε και άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις όπως στο ΣΕΦ, όπου η Ίριδα μεπολλές μεταγραφές και νέο προπονητή τον Βασίλη Ξεροβάσιλα, υποδέχεται τον Άλιμο που πέρυσι αποσύρθηκε από τα πλέι οφ ανόδου και δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση, τον Μίλωνας που θέλει τη νίκη απέναντι στον νεανικό Πήγασο, την Άμιλλα που υποδέχεται την Ηλιούπολή που υποβιβάστηκε πέρυσι από την Α2 και θέλει να επιστρέψει ξανά έχοντας ένα επίσης ανταγωνιστικό ρόστερ και τον Γιώργο Κερκινέ στον πάγκο.

 Το πρόγραμμα κλείνει η συνάντηση του Ταύρου όπου ο επικίνδυνος Αίολος στην έδρα του,αντιμετωπίζει την πολύ έμπειρη και προερχόμενη από τρεις σερί νίκες στο Κύπελλο, Ένωση Ιλίου.

  Το προγραμμα της πρεμιέρας

Καματερού 21.30: Άμιλλα- ΑΣ Ηλιούπολης

Χαϊδαρίου 21.45: Θρίαμβος-Δραπετσώνα

Μίλωνα 21.45: Μίλωνας- Πήγασος Χαϊδαρίου

Βοηθητικό ΣΕΦ 21.30: Ίρις- Αλιμος

Σελεπίτσαρι 21.30 Αστέρας Νίκαιας- Αργυρούπολη

Ταύρου 21.30: Αίολος Ταύρου-Ένωση Ίλίου

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ