1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2018 09:06

Βάσω Νικούλη: «Θέλαμε περισσότερο την πρόκριση»

Την ικανοποίηση της για την σπουδαία πρόκριση που πέτυχαν (3-2) οι παίκτριες της Ένωσης Ιλίου κόντρα στην Αργυρούπολη για το κύπελλο ΕΣΠΕΔΑ, αλλά και το στόχο της ομάδας της, μια μέρα πριν την πρεμιέρα της Β΄εθνικής, αναφέρθηκε η Βάσω Νικούλη.

Η «αρχιτέκτονας» των μεγάλων επιτυχιών της Ένωσης, υποστήριξε χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι κυπέλλου ανάμεσα σε δύο ομάδες υψηλού επιπέδου που θύμισε αγώνα πρωταθλήματος. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέριες και εμείς δείξαμε σαν ομάδα ότι το θέλαμε περισσότερο από την αντίπαλο μας.

Θέλω να συγχαρώ τις παίκτριες μου για το παθος που είχαν και την ανατροπή που πέτυχαν όσο και αν μείναμε δύο φορές πίσω στο σκορ.

Συγχαρητήρια και στην Αργυρούπολη για την απόδοση της, είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρες παίκτριες. Πλέον με ανεβασμένο ηθικό ρίχνουμε το βάρος στο πρωτάθλημα που ξεκινάει αύριο. Στόχος μας είναι, αν δεν έχουμε τους περυσινούς τραυματισμούς, να μπορέσουμε να είμαστε και πάλι κοντά στην πρώτη τετράδα.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ