1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-10-2018 10:01

Πρόκριση ανατροπής και ψυχής για την Ένωση Ιλίου

Πολύ σκληρή για να αποκλειστεί, αποδείχτηκε η Ένωση Ίλίου, η οποία μετά από διπλή ανατροπή, επικράτησε της Αργυρούπολης με 3-2 στο μεγάλο χθεσινό ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου γυναικών ΕΣΠΕΔΑ

Το παιχνίδι ήταν μια διαφήμιση του βόλεϊ και απο τις δύο ομάδες. Οι παίκτριες της Δήμητρας Λυκογιάννη αν και απέκτησαν δυο φορές το προβάδισμα με 0-1 και 1-2 , στη συνέχεια λύγισαν απο τις ψυχωμένες γηπεδούχες της Βάσω Νικούλη, οι οποίες με φοβερή θέληση και πάθος και με την βοήθεια των φιλάθλων που είχαν γεμίσει το κλειστό «Γ.Κακούρης»,  κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς σε 2-2 και ολοκλήρωσαν την μεγάλη ανατροπή στο ψυχοφθόρο τάι μπρέικ με 15-12.

Η λήξη του ματς βρήκε τις παίκτριες της Ένωσης και το προπονητικό τιμ να είναι ένα κουβάρι από τα πανηγύρια για το κατόρθωμα τους κόντρα στο πρώτο φαβορί ανόδου της κατηγορίας.

Πλέον οι περυσινές φιναλίστ του κυπέλλου θα αντιμετωπίσουν στον ημιελικό του θεσμού την Ευρυάλη που έκανε την σουπερ-έκπληξη και απέκλεισε τον Αστέρα Νίκαιας, ένα από τα φαβορί ανόδου ενώ πλέον με πολύ καλή ψυχολογία θα μπουν στο νέο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών που ξεκινάει την Τετάρτη 10/10.

Τα σετ: 3-2 (20-25, 25-18, 16-25, 25-19, 15-12)

Ένωση Ιλίου: (Νικουλη): Πετρουλάκη, Σιώρη Θεοδώρου, Ντασιώτη, Βαρβαρέλη, Πρίντεζη, Καραγιαννίδη (λ) Αλεξοπούλου, Βήχου, Φουντουλίδη, Καλιαφεντάκη

ΑΟΝΑ (Λυκογιαννη) Τσιώνη, Καππάτου, Βελούδου Μπόκα, Βονόρτα, Χαλκίδου, Κολομητρούση (λ) Δέδε

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ