Εκτυπώστε τη σελίδα
25-09-2018 08:45

Μοιράστηκαν σετ και εντυπώσεις Ένωση Ιλίου και Μαγκουφάνα

Φιλική αναμέτρηση που έληξε με 2-2 έδωσε η ομάδα της Ένωσης Ιλίου στο Κλειστό Γ.Κακούρης με αντίπαλο την ΑΕ Αθήνα Μαγκουφάνα 2004 η οποία αγωνίζεται στην Β΄Εθνική ΕΣΠΑΑΑ.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν τέσσερα σετ και οι προπονητές των δύο συλλόγων Βάσω Νικούλη και Δημήτρης Σούπασης, έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχαν στην διάθεση τους ενώ πειραματίστηκαν με διάφορα σχήματα.

Όσον αφορά την συνέχεια της προετοιμασίας της ομάδας του Ιλίου για την Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ, οι τραυματισμοί βασικών παικτριών και η κλήρωση του κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ που έφερε την περυσινή φιναλίστ του θεσμού να ξεκινάει τους αγώνες από τον πρώτο γύρο, υποχρέωσε την διοίκηση της Ένωσης για προληπτικούς λόγους και τον φόβο άλλων τραυματισμών, να ακυρώσει την συμμετοχή της στο 3ο τουρνουά Μεταμόρφωσης,

  Το σπουδαίο τουρνουά που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο κλειστό Μεταμόρφωσης θα γινει τελικά με την συμμετοχή του Ηρακλή Κηφισιάς, των Γλυκών Νερών, του γηπεδούχου ΑΟ Δεξαμενής και του Πανελληνίου ο οποιος αντικατέστησε την ομάδα της κ. Νικούλη.

Σχετικά άρθρα