1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-08-2018 12:38

Ενίσχυση με Νικολοπούλου, Μπαβελή η Ίριδα Ν.Σμύρνης

Με τις Ανδριάνα Μπαβελή και Βάσια Νικολοπούλου, ολοκλήρωσε το ρόστερ της η ομάδα της Ίριδας. Οι δύο αθλήτριες (ακραίες-διαγώνιες) αναμένεται να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο το «οπλοστάσιο» του προπονητή, Βασίλη Ξεροβάσιλα ενόψει του νέου και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΔΑ.

Η διοίκηση του συλλόγου της Ν.Σμύρνης που έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην ανασυγκρότηση και ανανέωση της ομάδας, ανακοίνωσε για τις δύο αθλήτριες:

« Η ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τις αθλήτριες Ανδριανα Μπαβελή και Βάσια Νικολοπούλου ως ακραίες-διαγώνιες .Τους ευχόμαστε υγεία, πολλές επιτυχίες και δύναμη στον αθλητισμό και στην ζωή τους .  Με τις συγκεκριμένες μεταγραφές ο σύλλογος ολοκληρώνει το ρόστερ του για την σεζόν 2018-2019 .  

Η ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ βαδίζει πλέον σε ένα νέο αθλητικό δρόμο με σεβασμό σε κάθε αντίπαλο , με ταπεινότητα αλλά και πολύ σκληρή δουλειά . Έχουμε στόχους και θέληση , έχουμε πλάνο αλλά προπάντων δεν βιαζόμαστε . Πάνω απ’όλα  ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ».

Δηλώσεις

Η 26χρονη αθλήτρια Ανδριάνα Μπαβελή που αγωνίστηκε στο ΓΣ Άργους, Αιγάλεω, Πανιώνιο, Πανελλήνιο, Σαρωνικό, δήλωσε για την μεταγραφή της στην ομάδα της Ίριδας: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα που έχει καλή οργάνωση και υψηλούς στόχους».

Η 23 χρονη Νικολοπούλου από την πλευρά της υποστήριξε: «Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Θα προσπαθήσω να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ για το καλύτερο αυτής της ομάδας και εύχομαι μια πετυχημένη σεζόν στην Ίριδα χωρίς τραυματισμούς και μόνο επιτυχίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ