1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-07-2018 09:20

«Ψήλωσε» με Ζουμίδη η Ίριδα

Άλλη μια μεταγραφική κίνηση-ματ από την Ίριδα Ν. Σμύρνης που σταδιακά ενισχύει σημαντικά το ρόστερ της σε όλες τις θέσεις, με την απόκτηση της Έρρικας Ζουμίδη.

Η 19 χρονη κεντρική (1μ76) που προέρχεται από τις νεάνιδες του Ολυμπιακού, αναμένεται με το πάθος, το μπρίο και την δύναμη της να βοηθήσει καταλυτικά την ομάδα του Βασίλη Ξεροβάσιλα στο νέο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Ν. Σμύρνης για την Ζουμίδη αναφέρει:

“ Η ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ ανακοινώνει την ένταξη στην γυναικεία της ομάδα αλλά και στην ομάδα νεανίδων , της ταλαντούχας κεντρικής Ερρικας  Ζουμίδη από τον Ολυμπιακό Της ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και διάθεση για δουλειά.

.Ο γενικός αρχηγός της Ίριδας και ψυχή της ομάδας, Φωτης Ρουσσόπουλος, σχολίασε για την μεταγραφή της Ζουμίδη:  «Η Έρρικα αγαπάει το volley και την προπόνηση και αυτό είναι κάτι που μας  άρεσε πολύ με τον κόουτς Ξεροβάσιλα . Θα προσπαθήσουμε να την βελτιώσουμε αγωνιστικά και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει όλες τις δυνάμεις της  για να βοηθήσει την ομάδα »

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ