1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2018 09:43

Στον Αστέρα Νίκαιας και η Μαριέτα Χορμή

Την 20χρονη ταλαντούχα κεντρική, Μαριέτα Χορμή, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ, Αστέρας Νίκαιας.

Πιο αναλυτικά:

« Η Διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου Αστέρας Νίκαιας και της Ακαδημίας Star Volley είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας για τη νέα αθλητική περίοδο με την αθλήτρια Χορμή Μαριέτα (κεντρικός).

H Μαριέτα, μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες, θα συνεισφέρει ουσιαστικά στο αγωνιστικό πλάνο και την επίτευξη των στόχων της νέας αθλητικής περιόδου 2018-2019.Καλωσορίζουμε τη Μαριέτα Χορμή στο project του Αστέρα Νίκαιας, ευχόμενοι πάνω από όλα υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

Σε μια σύντομη δήλωσή της η Μαριέτα μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις και εντυπώσεις της λέγοντας:"Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους τους ανθρώπους του Αστέρα Νίκαιας, την Διοίκηση, καθώς και τους προπονητές, που με εμπιστεύτηκαν και με συμπεριέλαβαν στο φετινό ρόστερ της ομάδας.

Από πλευράς μου, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα εν όψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.Εύχομαι να είναι ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία, επιμονή και υπομονή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ