1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-05-2018 21:58

Δεναξάς: «Ο Απολλώνιος αποτελεί πόλο έλξης για ταλαντούχες αθλήτριες»

Με αφορμή την κατάκτηση του φετινού τίτλου κορασίδων ΕΣΠΕΔΑ από τον Απολλώνιο, ο οποίος επέστρεψε στο θρόνο του πρωταθλητή μετά από 21 χρόνια, ο «σκηνοθέτης» των φετινών μεγάλων επιτυχιών, Γιωργος Δεναξάς, απέδωσε τα εύσημα στις παίκτριες του για την μεγάλη τους επιτυχία και υποστήριξε ότι η δουλειά και οι επιτυχίες των ομάδων ανάπτυξης του Κερατσινιώτικου συλλόγου, τον καθιερώνουν πλέον ως πόλο έλξης για νεαρές και ταλαντούχες αθλήτριες.

Πιο αναλυτικά δήλωσε:

«Το πρωτάθλημα γυναικών και κορασίδων το αφιερώνω στον πατέρα μου που έχασα πρόσφατα και τόσο νωρίς.

Όσον αφορά την πρόσφατη κατάκτηση του φετινού τίτλου των κορασίδων, θέλω να πω για τις παίκτριες μου ότι είναι άξιες θαυμασμού, αφού μέσα στο κλειστό Περιστερίου που η ομάδα μας είχε ηττηθεί στην κανονική περίοδο, κατάφεραν να κάνουν μια εκπληκτική ανατροπή.Το πρωτάθλημα αυτό ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών που κατέβαλαν ολη την χρονιά.

Επίσης διαβάζω μπηχτές ότι ο Απολλώνιος παίζει με μεταγραφές.Να υπενθυμίσω ότι σε όλους αυτούς που τα λένε, ότι έχουν κοντή μνήμη, αφού το καλοκαίρι προσπάθησαν να κάνουν πολλές μεταγραφές και δεν μπόρεσαν να τις ολοκληρώσουν.

Το ότι στον Απολλώνιο ήρθαν τρία παιδιά ελπιδοφόρα από Ολυμπιακό και Πορφύρα, δεν σημαίνει ότι ο Απολλώνιος βγήκε στην «γύρα».Αντίθετα σημαίνει ότι και εμείς κτίζουμε μια σοβαρή ομάδα Ακαδημιών, και φαίνεται ότι αποτελούμε πόλο έλξης για νεαρές ταλαντούχες αθλήτριες.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους πιστεύουν σε μας αλλά και σε όσους συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άμεσο συνεργάτη μου Γιώργο Σκόλια και να επισημάνω ότι μέλλον του Απολλώνιου διαγράφεται ακόμη λαμπρότερο.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ