Εκτυπώστε τη σελίδα
12-04-2018 15:59

Πρωταθλητής και μαθηματικά ο σούπερ Απολλώνιος

Το φετινό «θαύμα» του Απολλώνιου ολοκληρώθηκε. Η καρό σημαία για το φετινό «μονοθέσιο» της ομάδας του Κερατσινίου, έπεσε θριαμβευτικά χθες στο ομώνυμο κλειστό.

Η γυναικεία ομάδα του συλλόγου επικράτησε του Άλιμου που αγωνίζεται με κορασίδες για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ με 3-0 και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, στέφθηκε με 18 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο και μαθηματικά πρωταθλήτρια της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Απολλώνιο, ο οποίος πέτυχε έναν πραγματικό άθλο. Μια ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ και μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία, σαν άλλος «Δαυίδ», κατάφερε να κατατροπώσει όλους τους αγωνιστικούς «Γολιάθ» που συνάντησε στον μαραθώνιο της κανονικής διάρκειας και με κατάθεση ψυχής αλλά και μέταλλο πρωταθλητή, κόντρα σε όλες τις ατυχίες, δεν λύγισε αλλά μπόρεσε να κόψει πρώτη το νήμα του τίτλου και της ανόδου.

Τα χθεσινά αποτελέσματα των πλέι οφ της 2ης αγωνιστικής:

Απολλώνιος-Άλιμος 3-0

Δραπετσώνα-Θρίαμβος 3-1

Βαθμολογία:

Απολλώνιος 67-17 62β

Δραπετσώνα 55-40 48

Θρίαμβος 56-30 48

Άλιμος 53-32   48

Πλέι άουτ

Για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ παίζουν σήμερα στο κλειστό της Ν.Σμύρνης στις 21.45 ‘Ίριδα-Περιστέρι ενώ στο άλλο ματς Αιξωνή-Ευρυάλη ο αγώνας θα κατακυρωθεί υπερ της φιλοξενούμενης ομάδας αφού η τυπικά γηπεδούχος έχει αποσυρθεί και υποβιβαστεί ως ουραγός.

Βαθμολογία: Ίρις 31, Περιστέρι 27, Ευρυάλη 9, Αιξωνή 4

Σχετικά άρθρα