Εκτυπώστε τη σελίδα
06-04-2018 23:09

Γιώργος Κογκαλίδης: «Θα αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα των αποχωρήσεων ομάδων»

Θέση πήρε ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ Γιώργος Κογκαλίδης για τις πρόσφατες εξελίξεις στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Αλίμου για το πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών με την αποπομπή έξι βασικών παικτριών της ομάδας και την παρουσία της, με κορασίδες στα πλέι οφ, κίνηση που οδήγησε την διαδικασία σε παρωδία.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης «καυτηρίασε» την κίνηση της ομάδας των δυτικών προαστίων και προανήγγειλε μέτρα από τη νέα σεζόν, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα που υποβιβάζουν το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανεξάρτητα τι εσωτερικά προβλήματα αντιμετώπιζε ο Άλιμος, όφειλε να τα είχε λύσει πριν την είσοδο της ομάδας στα τελικά. Με τον τρόπο αυτό και στέρησε από άλλη ομάδα την είσοδο της στα τελικά, αλλά και ανέδειξε πρωταθλητή τον Απολλώνιο αμαχητί, μηδενίζοντας τις έστω και λίγες από την αρχή - ελπίδες των Θρίαμβου και Δραπετσώνας για τον τίτλο.

Του χρόνου, το σίγουρο είναι ότι φαινόμενα όπως τα φετινά, των αποχωρήσεων ομάδων θα αντιμετωπιστούν από την προκήρυξη με διαφορετικό πρίσμα.»

Σχετικά άρθρα