1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-03-2018 17:18

Δεναξάς: «Η πρωτιά ήταν ο απόλυτος στόχος για τον Απολλώνιο»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Απολλώνιου στην κανονική περίοδο της Β΄εθνικής γυναικών με απολογισμός 19 νίκες- 3 ήττες, 61-17 ήττες και 56 βαθμούς, είναι ο προπονητής του συλλόγου, Γιωργος Δεναξας.

Η ομάδα του Κερατσινίου που αγωνίστηκε με πολύ μικρό ρόστερ αλλά έβγαλε «μέταλλο» πρωταθλητή, όλη την σεζόν, μπαίνει στα πλει όφ με +8 βαθμούς από τον δεύτερο Άλιμο και ο «αρχιτέκτονας» της φετινής τεράστιας επιτυχίας, σχολίασε:

« Ειμαι ικανοποιημένος από την πολυ μεγάλη προσπάθεια των κοριτσιών, οι οποίες κατάφεραν να τερματίσουν στην κορυφή της κανονικής περιόδου. Η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, ήταν ο απόλυτος στόχος μας που καταφέραμε να υλοποιήσουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες και τραυματισμούς βασικών παικτριών (Ελενα Γκιούρδα, Λουρίδα).

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία αν αναλογιστούμε ότι ο Απολλώνιος ήταν η ομάδα με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας και το μικρότερο μπατζετ.Ακόμη όμως δεν έχει κριθεί τίποτα, καθώς έχουμε τα πλέι οφ όπου μπαίνουμε με ένα σημαντικό προβάδισμα πόντων και τα δύο πρώτα παιχνίδια που έχουμε εντός έδρας, είναι πολύ σημαντικά για την πορεία μας.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ