1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-03-2018 18:44

Νικούλη: «Ξορκίσαμε την κατάρα του 3-2»

«Πολύ σκληρή για να πεθάνει» αποδείχτηκε η Ένωση Ιλίου η οποία κατάφερε να πάρει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-3 κόντρα στον δυνατό Θρίαμβο Χαϊδαρίου για την 18η αγωνιστική της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΔΑ.

Η προπονήτρια της Ένωσης Ίλίου, Βάσω Νικούλη που δικαιωματικά πήρε το χθεσινό βραδινό «οσκαρ σκηνοθεσίας» για τον τρόπο με το οποίο βοήθησε τις παίκτριες της, να αποδράσουν με θεαματικό τρόπο από το κλειστό Χαϊδαρίου, σχολίασε:

« Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για την υπερπροσπάθεια που έκαναν και δικαιώθηκαν κόντρα σε μια δυνατή ομάδα που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Παίξαμε με πάθος, συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία του ματς και κρατήσαμε την τακτική που είχαμε δουλέψει. Επίσης με την επιτυχία αυτή «ξορκίσαμε» την «κατάρα» του τάι μπρέικ αφού σε αρκετά ματς που είχαμε πάει σε πέμπτο σετ, συνήθως χάναμε.

Αυτή την φορά είχαμε ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και καταφέραμε να νικήσουμε την κούραση. Το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει ηρεμία και ψυχολογία για τη συνέχεια.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ