1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-02-2018 11:19

Τέταρτη σερί νίκη για τη Δραπετσώνα (Video)

Παρά το γεγονός ότι έχασε το πρώτο σετ, η γυναικεία ομάδα της Δραπετσώνας κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ της και να κάμψει και την αντίσταση της Ίριδας, πετυχαίνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ΕΣΠΕΔΑ, συνεχίζοντας με το απόλυτο στον δεύτερο γύρο. Έτσι λοιπόν πήρε ένα ακόμη τρίποντο, με το οποίο ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη πλέον με την Αργυρούπολη και συνεχίζει την προσπάθειά της για να είναι στην πρώτη τετράδα που οδηγεί σε πλέι οφ ανόδου.
Η προπονήτρια της Δραπετσώνας, Όλγα Χατζηδημητρίου, ανέλυσε στην κάμερα του NSTV τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία της ομάδας της στο παιχνίδι με την Ίριδα: "Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, στο πρώτο σετ δε μπήκαμε ποτέ αλλά συνδυαστικά και ομαδικά βγήκαν κάποια πράγματα που ήθελα. Θέλουμε να νικάμε κάθε παιχνίδι από δω και πέρα και αυτό ίσως δημιουργεί στις αθλήτριες μία παραπάνω πίεση με αποτέλεσμα να κάνουν κάποιες βιαστικές ενέργειες. Παρ' όλα αυτά γυρίσαμε το παιχνίδι, όταν μας έφτασε ο αντίπαλος είχαμε την ψυχραιμία να πάρουμε τα σετ και αυτό με ικανοποίησε. Έχω μία καινούρια ομάδα και όσο περισσότερο παίζουν όλες οι παίκτριες μαζί και δένονται τόσο περισσότερο θα ρολάρει".

Η Πένυ Καράκου, παίκτρια της Δραπετσώνας, μίλησε για τη νίκη της ομάδας της: "Έχουμε δουλέψει πολύ και το αποτέλσμα ήταν αυτό που μας άξιζε. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί έγιναν ωραίες φάσεις, έπαιξαν κάθε πόντο, αλλά στο τέλος εμείς ήμασταν οι νικήτριες και είμαστε πολύ ευχαριστημένες. Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι όμως καταφέραμε και κάναμε την ανατροπή, αυτό δείχνει πως αν πιστέψουμε στον εαυτό μας δε θα έχουμε πρόβλημα".

Από πλευράς Ίριδας μίλησε η αρχηγός του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, Ελένη Σπηλιακοπούλου: "Στην αρχή παίζαμε πολύ καλά, μετά κάναμε κάποια λάθη και μείναμε πίσω. Αν ήμασταν λίγο πιο ψύχραιμες θα ήταν διαφορετικά, χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας μετά".

nstv.gr

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ