1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-01-2018 03:34

Δεναξάς: «Αφιερωμένη η νίκη στην Έλενα Γκιούρδα»

Στις νίκες επέστρεψε μετά από δύο ήττες εκτός έδρας ο Απολλώνιος. Η ομάδα του Κερατσινίου επικράτησε στην έδρα της με 3-0 (25-17, 25-16, 25-20) της Ευρυάλης για την 13η αγωνιστική της Β’ εθνικής ΕΣΠΕΔΑ αλλά τα χαμόγελα ήταν «μουδιασμένα», εξαιτίας της τρομερής ατυχίας που βρήκε την Έλενα Γκιούρδα.(θα υποβληθεί σε εγχείρηση χιαστών).

Μάλιστα με τα την λήξη του αγώνα, όλες οι παίκτριες και ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Δεναξάς, αφιέρωσαν το τρίποντο στην μεγάλη φετινή απούσα λέγοντας: « Αφιερώνουμε τη νίκη στην Έλενα αλλά και στο ότι καταφέρουμε μελλοντικά στον δεύτερο γύρο.

Η απουσία της μας έχει στενοχωρήσει αφάνταστα. Πιστεύω όμως ότι  η αύρα της θα μας δώσει δύναμη και κουράγιο, ωστε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και αποφασιστικότητα για την επίτευξη του στόχου μας. Εμείς έχουμε ακόμη να παίξουμε εννιά «τελικούς» και θα δώσουμε τα πάντα για να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ