1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-01-2018 23:48

Η ΕΣΠΕΔΑ διώχνει το στοίχημα

Την απόφασή της να απομακρύνει τους εκπροσώπους των στοιχηματικών εταιρειών από τα γήπεδα ανακοίνωσε η ΕΣΠΕΔΑ. Μάλιστα σε κάθε αγώνα θα υπάρχει γυμνασίαρχος, ο οποίος, επιφορτισμένος με τον ρόλο του… ντετέκτιβ θα εντοπίζει και θα απομακρύνει τα συγκεκριμένα άτομα.
Η ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΣΑ στη συνεδρίασή του Νο11-8/1/18 αποφάσισε, όπως στους αγώνες της Β Εθνικής-εθνική περιφερειακό πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών Β όμιλος, αγων. Περιόδου 2017-18, που διοργανώνονται από την Ένωσή μας και για την αποφυγή οποιονδήποτε φημών για χειραγωγημένους αγώνες, τηρηθούν τα εξής:

1. Σε κάθε αγώνα θα παρευρίσκεται γυμνασίαρχος ορισμένος από την Ένωση.
2. Ο γυμνασίαρχος αυτός σε συνεργασία με το γηπεδούχο σωματείο θα φροντίζει με τάξη και ηρεμία να απομακρύνεται από το γήπεδο ο εκπρόσωπος στοιχηματικών εταιρειών ή και οποιοδήποτε άλλο άτομο μεταδίδει σε livescoreτον αγώνα.
3. Έως ότου απομακρυνθεί το συγκεκριμένο άτομο από το γήπεδο ο αγώνας θα διακόπτεται και θα συνεχίζεται μόνον εφόσον διαπιστωθεί ότι ο ζωντανός στοιχηματισμός του συγκεκριμένου αγώνα έχει αφαιρεθεί από τις στοιχηματικές εταιρείες.
4. Η ως άνω διαδικασία, η οποία θα ξεκινήσει  να εφαρμόζεται από τους αγώνες γυναικών στις 10/1/18 και εφεξής, θα τηρείται από το γυμνασίαρχο σε συνεργασία με τον Α διαιτητή του αγώνα.
5. Όλες οι ομάδες οφείλουν να συνεργαστούν απόλυτα και να διευκολύνουν το έργο του γυμνασίαρχου και να συμβάλουν με κάθε τρόπο στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ