Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
22-04-2017 12:18

Μαρούλης: «Να μην αδικηθεί κανένας»

Στους νέους στόχους του Αστέρα Νίκαιας, μετά τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, αλλά και τους κινδύνους που κρύβει η αυριανή (23/4, 21:45) αναμέτρηση με τον Κρόνο αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Μαρούλης.
Αναλυτικά η δήλωσή του:

Ο πρώτος στόχος μας στα play off επετεύχθη! Πήραμε μαθηματικά το πρωτάθλημα κερδίζοντας τις δύο πρώτες αγωνιστικές! Τώρα έχουμε στόχο το απόλυτο τον νικών μέχρι το τέλος των επίσημων αγωνιστικών της ομάδας! Υπάρχει αίσθημα ευθύνης και σε εμένα και στα κορίτσια για το πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα αποτελέσματα μας στην έκβαση των play off και αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα εναπομείναντα παιχνίδια και κερδίζοντας να συμβάλουμε στο να μην αδικηθεί καμία ομάδα! Η αλήθεια είναι ότι- όπως είχα προγραμματίσει- τα κορίτσια είναι σε πολύ καλή κατάσταση... Έχουν δουλέψει αυτή την εβδομάδα σε full ρυθμούς και είναι κάτι παραπάνω από έτοιμες να τα δώσουν όλα σε αυτές τις τελευταίες αναμετρήσεις.

Το αποτέλεσμα όλης της δουλειάς που έγινε φέτος! Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από το τελευταίο μας παιχνίδι με την Ειρήνη και νομίζω ότι σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια θα δω τα κορίτσια μου να με κάνουν για άλλη μία φορά περήφανο με την απόδοση και βελτίωση τους! Νομίζω θα το διασκεδάσουν, θα βγάλουν ενέργεια και θα δώσουν χαρά σε όσους έρθουν να τις δουν να αγωνίζονται!

Το επόμενο παιχνίδι είναι με μία ομάδα που σε όλο το πρωτάθλημα μέχρι τώρα μας δυσκόλεψε περισσότερο από όλες τις ομάδες...Ο Κρόνος! Είναι μία πολύ μαχητική ομάδα και το γεγονός ότι χρειάζεται το παιχνίδι για να έρθει πιο κοντά στην άνοδο σε συνάρτηση ότι παίζει για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδο του, το καθιστά από μόνο του πολύ επικίνδυνο! Όπως είπα είμαστε πανέτοιμοι και εύχομαι να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο από οπαδούς που θέλουν να υποστηρίξουν την ομάδα τους και να τους προσφέρουμε και οι δύο ομάδες έναν όμορφο αγώνα!