1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-01-2017 23:32

Η νίκη της Ίριδας (video)

Η ΓΑΝΣ Ίρις έφτασε σε μία άνετη επικράτηση απέναντι στην ομάδα του Σαρωνικού, στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ στο βόλεϊ γυναικών. Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου νίκησε με 3-0 την αντίστοιχη της Αίγινας και συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία τη φετινή χρονιά, όντας στην πρώτη θέση (με ένα παιχνίδι λιγότερο) και έχοντας 27 βαθμούς.
Μία παίκτρια από κάθε ομάδα μίλησε στην κάμερα του Nstv, με την Αριάνα Παπαγιάννη, του Σαρωνικού, να δηλώνει για το παιχνίδι: “Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι για εμάς και η Ίριδα πήρε μια πανάξια νίκη. Δεν τα πήγαμε καλά ούτε στην υποδοχή, ούτε στο σέρβις, οι αντίπαλοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και εκεί κρίθηκε ο αγώνας”. Η βολεϊμπολίστρια της ομάδας από την Αίγινα αναφέρθηκε και στα παιχνίδια που απομένουν: “Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Θέλαμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο στην τετράδα, δεν τα καταφέραμε αλλά δεν τα παρατάμε. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε και να κυνηγάμε τον στόχο μας”.

Η αρχηγός της Ίριδος, Ελένη Σπηλιακοπούλου, είπε από την πλευρά της: “Τα πήγαμε πολύ καλά σήμερα παρόλο που έλειπαν κάποιες από τις βασικές μας παίκτριες. Στην περίοδο των γιορτών κάναμε πολύ καλή προετοιμασία και αυτό μας βοήθησε. Ο στόχος μας είναι η άνοδος, επομένως θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος”.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ