1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-01-2016 19:23

Ντέρμπι στη Μίκρα με ντέμπούτο Πίτζα

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Volley League «Πάμε Στοίχημα», με λίγες ημέρες ανασύνταξης τον ομάδων. Στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής ο Ηρακλής υποθέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (13η αγωνιστική, 16/1, 17.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θέμελης), με μια νέα προσθήκη.
Ο Ηρακλής έχει ανέβει ψυχολογικά μετά το 3-2 επί της Ορεστιάδας και πλέον αλλά η επιτυχία μετριάστηκε από τον τραυματισμό του Δημήτρη Χατζηηλιάδη που θα μείνει εκτός γηπεδων για περίπου 20 ημέρες. Ο 29χρονος ακραίος έκανε ακτινογραφία στο αριστερό πόδι που έδειξε διάστρεμα Β΄βαθμού και το Σάββατο θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί εάν έχει υπάρχει βλάβη στον σύνδεσμο. To θετικό για τον Ηρακλή είναι πως θα ενισχυθεί με τον Κολομβιανό ακραίο Πίτζα Ερνάντεζ Αντρές Φελίπε (8/3/1991).

Να κλειδώσει 8αδα

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά τη νίκη του επί του Άρη θέλει να συνεχίσει την άνοδο για να κλειδώσει την 7η θέση και να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις. Ο Σάκης Μουστακίδης στον αγώνα με τον Άρη προφύλαξε τους Γκιλέν, Φόγιερ καθώς τους λείπει προετοιμασία και δεν θέλει να τους επιβαρύνει ενόψει και των ευρωπαϊκών αγώνων.

Στον Α΄γύρο ο Εθνικός νίκησε τον Ηρακλή με 3-0 σετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ