1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-07-2015 15:56

Έγραψε ιστορία η Βογιατζόγλου

Ιστορία γράφει το τμήμα βόλεϊ της Αίγινας όσο αφορά τον αθλητισμό του νησιού. Για δεύτερη φορά αθλητής ή αθλήτρια του νησιού φοράει το εθνόσημο σε διεθνείς αγώνες οποιουδήποτε ομαδικού αθλήματος (πρώτη ήταν  η Κων/να Κατσαίτη στο ποδόσφαιρο).
Η Ιωάννα Βογιατζόγλου είναι μέσα στις 12 εκλεκτές που θα ταξιδέψουν την Πέμπτη 30/7  στην Άγκυρα με την Εθνική ομάδα παγκορασίδων για το Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 1 με 5 Αυγούστου.

Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος των τμημάτων βόλεϊ του Α.Ο. Σαρωνικός  Στάθης Νικολούζος δήλωσε σχετικά με το θέμα: «Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την συμμετοχή της Ιωάννας στην εθνική ομάδα. Η Ιωάννα δούλεψε σκληρά και είμαι περήφανος και δικαιωμένος για την επιτυχία της.
Όταν ξεκινάγαμε αυτήν την προσπάθεια πριν 4 χρόνια ελάχιστοι πίστευαν που μπορούν να φτάσουν αυτά τα κορίτσια.

Η χρονιά αυτή ολοκληρώθηκε με την καλύτερη είδηση, θα ήμουν περισσότερο χαρούμενος αν είχαμε 2 αθλήτριες στην Εθνική γιατί θεωρώ ότι και η Ιρένα Τζινιέρη είχε θέση σε αυτή την Εθνική ομάδα.

Τα καλύτερα όμως, έρχονται... Η προσπάθεια συνεχίζεται οργανωμένα και με το πρόγραμμα όπως το είχαμε θέση στις 11 Σεπτεμβρίου του 2011 αποδεικνύοντας ότι η διαφορά αθλητισμού με τον πρωταθλητισμό είναι η οργάνωση και το πρόγραμμα που προσφέρει το σωματείο!
Και πάλι Συγχαρητήρια Ιωάννα, δείχνεις τον δρόμο για όλα τα παιδιά της Αίγινας!»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η προπονήτρια Δήμητρα Παλαβρατζή: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την κλήση της Ιωάννας στην Εθνική ομάδα. Είναι μεγάλη ανταμοιβή για την ίδια, για την προσπάθεια που έκανε όλα αυτά τα χρόνια και μεγάλη ικανοποίηση για μένα. Είναι μεγάλη δικαίωση να βλέπεις μια αθλήτρια σου να φοράει το εθνόσημο.

Η ομάδα του Σαρωνικού μετά από αυτή την επιλογή απέδειξε για άλλη μια φορά φέτος ότι δεν έχει σημασία η "ηλικία" του συλλόγου αλλά ο σωστός προγραμματισμός και η όρεξη για δουλειά. Με τον ίδιο προγραμματισμό αλλά και την ίδια όρεξη θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά.  Στόχος μας είναι μια ανάλογη καλή πορεία στα πρωταθλήματα που θα πάρουμε μέρος αλλά και η ανάδειξη νέων παιδιών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην Ιωάννα και στην Εθνική μας ομάδα, θα είναι μια πολύ μεγάλη πρώτη εμπειρία».

Σχετικά άρθρα

  • H Σαριδάκη στον Σαρωνικό
    Η  Λήδα Σαριδάκη είναι το νέο απόκτημα του Σαρωνικού.  Η έμπειρη ακραία θα ενισχύσει την νησιώτικη ομάδα για να πετύχει τους στόχους της την φετινή αγωνιστική σεζόν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ