1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-07-2015 11:29

«Βόμβα» με Σιώρη το Περιστέρι

Σπουδαία είναι μεταγραφική ενίσχυση για το νεοφώτιστο στην Α τοπική κατηγορία ΕΣΠΕΔΑ,  Peristeri Volley, με τη προσθήκη της Δήμητρας Σιώρη.
Η αθλήτρια (Ακραία-Διαγώνια, 1.80 ύψος)  που έχει μεγάλη ιστορία σε ομάδες της Α1 κυρίως με τα χρώματα των Ολυμπιακού και  ΑΕΚ επέλεξε να συνεχίσει τη σπουδαία καριέρα της στη πορτοκαλί ομάδα των Δυτικών προαστίων προσφέροντας την απαιτούμενη εμπειρία στο σούπερ νεανικό, ταλαντούχο και ενθουσιώδες  σύνολο  που ετοιμάζει ο προπονητής Χρήστος Κουγιουμτζόγλου.

Στη φωτό η Δήμητρα Σιώρη υπογράφει το συμβόλαιό της με το PeristeriVolley.

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΔΑ: Συνέχισε το σερί του το Π. Φάληρο, νίκες για Περιστέρι, Μελά
    Με νίκες προχώρησαν οι πρωτοπόροι της τοπικής κατηγορίας γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, «Εύα Πετροχείλου» για την 14Η αγωνιστική. Το πρωτοπόρο και αήττητο Π. Φάληρο επικράτησε 0-3 εκτός του Κρόνου και διατήρησε το +4 απο το δεύτερο Περιστέρι  που επιβλήθηκε 3-0 του Φοίνικα ενώ ο  τρίτος Μελάς απέδρασε από το Ίλιον στο τάι μπρέικ με 2-3. Τρίποντο και για τον τέταρτο Έσπερο που επικράτησε εκτός της Άμιλλας.
  • ΕΣΠΕΔΑ: Πρώτο και αήττητο το Π. Φάληρο με σπουδαία νίκη στο Περιστέρι
    Το Π. Φάληρο ήταν ο μεγάλος νικητής της 9ης αγωνιστικής της τοπικής κατηγορίας γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, καθώς επικράτησε στο εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής στο Περιστέρι με 0-3 και παρέμεινε μόνο πρώτο και αήττητο (9/9)  στην κορυφή της βαθμολογίας.
  • ΕΣΠΕΔΑ: Μεγάλη νίκη του Μελά στη Σαλαμίνα, μόνο πρώτο το Π.Φάληρο
    Στην κορυφή της τοπικής κατηγορίας γυναικών «Εύα Πετρόχειλου» της ΕΣΠΕΔΑ, πέρασε προσωρινά μόνος του o αήττητος ΑΟ Π. Φαλήρου που επικράτησε 3-0 του Πήγασου για την 6η αγωνιστική.
  • ΕΣΠΕΔΑ: Επική ανατροπή του Π. Φαλήρου στο Αιγάλεω, μόνο στην κορυφή το Περιστέρι
    Το Παλαιό Φάληρο ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κορυφής της 5ης αγωνιστικής ,της τοπικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα των Χιωτίνη-Οικονόμου έκανε επική ανατροπή στο Αιγάλεω, καθώς επικράτησε με 2-3 (25-18, 25-18, 21-25, 20-25, 12-15) αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την ομάδα του Μελά Αγ. Ελευθέριος, η οποία υποχώρησε στην τρίτη θέση.
  • ΕΣΠΕΔΑ: «Είναι πολύ όμορφο να ζεις για το βόλεϊ, όχι να ζεις από το βόλεϊ»
    Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΠΕΔΑ απαντά στον ΑΣ Περιστερίου για την υπόθεση της μη αναβολής του μπαράζ ανόδου γυναικών των «πορτοκαλί», λέγοντας πως αυτό δεν προβλέπεται απο τον Γενικό Κανονισμό και παράλληλα ρίχνει ευθύνες στην ομάδα του Περιστερίου για την στάση της και την απουσία της από τις διαδικασίες της Ένωσης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ