Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
06-03-2015 11:29

Πίτα με ευχές ανόδου στον Πανιώνιο

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιηθήκε χθες 05/03 σε γνωστο Bar-Restaurant (MUGSHOT) της Νέας Σμύρνης η ομάδα βόλει ανδρών του Πανιωνίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.Οι υπέυθυνοι του τμήματος αφού ευχαρίστησαν όλους τους χορηγούς που βοηθάνε στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα να ανέβει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2 Εθνική κατηγορία ευχήθηκαν στους αθλητές υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα του Πανιωνίου.
Ο τυχερός της βραδιάς Παναγιώτης Κωνσταντινίδης (κεντρικός) παρέλαβε το δώρο του το οποίο ήταν μια δωροεπιταγή προσφορά από το κατάστημα PANIONIOS OFFICIAL STORE και τον Κο Κοκκινάκη που παραβρέθηκε στην εκδήλωση

1 σχόλιο

  • Comment Link Themispapagiannis Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 09:38 posted by Themispapagiannis

    Αξισουν συγχαρητηρια σε ολους τους υπευθυνους του τμηματος. Απ'οσα δειχνει η ομαδα εντος και εκτος αγωνιστικων χωρων ειναι αρκετα οργανωμενη σε ολους τους τομεις αν και αγωνιζεται σε χαμηλη κατηγορια. Σιγουρα χρειαζονται πολλοι ανθρωποι με μερακι να καταφερουν κατι τετοιο. Τετοιες ομαδες αξιζουν να κοσμουν ανωτερες κατηγοριες! καλη συνεχεια σε ολους σας!

    Ενας αγνος φιλαθλος!