1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-01-2015 00:25

Αήττητος την άνοδο ο Σαρωνικός

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής σεζόν για τον Σαρωνικό, η ομάδα της Αίγινας επιβλήθηκε με 3-1 σετ του Άρη Αμφιάλης και πήρε την άνοδο στην Β´ κατηγορία, ενώ προκρίθηκε στον τελικό της Γ' ΕΣΠΕΔΑ, και θα διεκδικήσει την είσοδό της στο final 8. Το παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό του ΕΠΑΛ ήταν εξαιρετικό, με τις δυο ομάδες να προσφέρουν παρά την κρισιμότητα του ματς, όμορφο θέαμα. Σε μια καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν δεκάδες φίλαθλοι της Αίγινας, τα κορίτσια της Δήμητρας Παλαβρατζή πήραν το εισιτήριο για τον τελικό, και πλέον τρέχουν ένα απίστευτο σερί 13 νικών σε ισάριθμα παιχνίδια.


Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για την νησιωτική ομάδα, καθώς τα νεαρά κορίτσια με όπλο την πολύ καλή άμυνα και τις σχεδόν αλάνθαστες επιθέσεις, κατέκτησαν το 1ο σετ με σχετική ευκολία. Το 25-16 αντικατροπτίζει πλήρως την εικόνα των δυο αντιπάλων στο 1ο σετ, ενώ η συνέχεια δεν ήταν καλή, καθώς οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με λάθη σε υποδοχή και άμυνα, με αποτέλεσμα να κυνηγούν συνέχεια το σκορ, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν πρώτοι στους 25 πόντους, και τον Σαρωνικό να είναι στους 22. Ισορροπία στα δυο πρώτα σετ για τους δυο αντιπάλους, με τους φιλάθλους να προσπαθούν να 'σπρώξουν' τις νεαρές αθλήτριες του Σαρωνικού στη νίκη, και την τεχνικό Δήμητρα Παλαβρατζή να δείχνει απολύτως ψύχραιμη παρά το 1-1.  Διαβάστε περισσότερα...

Στα δυο τελευταία σετ το βόλεϋ που παρουσίασαν οι δυο ομάδες ήταν άκρως θεαματικό και συναρπαστικό, καθώς το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο μέχρι το 15, με τον Σαρωνικό όμως να εμφανίζεται πιο  ψύχραιμος, και με τις αθλήτριες να εφαρμόζουν πιστά την τακτική και οδηγίες που είχαν δοθεί κατά την διάρκεια της εβδομάδας από την νεαρή τεχνικό, κατάφερε να πάρει τη διαφορά και να κατακτήσει και τα δυο σετ, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Γ' ΕΣΠΕΔΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες του Σαρωνικού πέρα από την προετοιμασία του αγώνα μέσα από τις προπονήσεις, είδαν και βίντεο από αγώνες του Άρη Αμφιάλης, με την Δήμητρα Παλαβρατζή να τους επισημαίνει τα δυνατά σημεία αλλά και και αδυναμίες του αντιπάλου. Τα δυο τελευταία σετ ήταν 25-18 και 25-18. Τον τελευταίο πόντο του παιχνιδιού έδωσε η Ιωάννα Βογιατζόγλου, η οποία μετά από εξαιρετική πάσα της Αθήνας Βογιατζόγλου, με δυνατό καρφί δεν άφησε κανένα περιθώριο στις αντίπαλες, και έδωσε το έναυσμα για τους 'έξαλλους' πανηγυρισμούς. Η συνέχεια που ακολούθησε ανάλογη με το νικηφόρο αποτέλεσμα, καθώς αθλήτριες, τεχνικό επιτελείο και κόσμος έγιναν ένα, και όλοι μαζί πανηγύρισαν με την ψυχή τους την μεγάλη νίκη, κόντρα σε μια ομάδα που εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστική από τα ματς της α' φάσης.

Οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί στην α' φάση με τον Σαρωνικό να κερδίζει και τα δυο παιχνίδια, 3-2 στην Αμφιάλη και 3-0 στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Διαιτητές του παιχνιδιού ήταν οι Ντίνος Νεστορίδης και Χρύσα Θεοδωρίδου. Αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού στο Aegina Portal μίλησε η τεχνικός του συλλόγου Δήμητρα Παλαβρατζή. ' Σήμερα (σσ Σάββατο) παίξαμε παιχνίδι ημιτελικού κόντρα στο άγχος της πρώτης φοράς, στον φόβο του νοκ άουτ και κόντρα σε μια καλή ομάδα. Καταφέραμε να ανέβουμε κατηγορία πετυχαίνοντας το μεγάλο στόχο της χρονιάς, και μάλιστα έχοντας το απόλυτο 13 στα 13 με μόλις 3 χαμένα σετ. Μπορεί το αήττητο σερί να φαίνεται εύκολο, αλλά λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν πόσο προσπαθήσαμε αλλά και τις θυσίες που κάναμε. Γι αυτό το λόγο ευχαριστώ τον Στάθη Νικολούζο για την συνεχή στήριξη που παρέχει στην ομάδα, την έφορο κα Κολιοτάση που μας ακολουθεί παντού. Ένα μεγάλο όμως ευχαριστώ  στα κορίτσια μου, που τα ταλαιπωρώ τόσο πολύ στις προπονήσεις' κατέληξε η νεαρή coach. Οι βολλευμπολίστριες της νησιωτικής ομάδας αφού πρώτα ευχαρίστησαν τους φιλάθλους για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, στην συνέχεια έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία του προέδρου κου Κωνσταντίνου Δρόσου, του β' αντιπροέδρου κου Στάθη Νικολούζου αλλά και μέλη του συλλόγου. Τυχερή αναδείχθηκε η Μαρούσα Καλαμάκη. Πλέον ο Σαρωνικός κοιτάζει τον τελικό που τον φέρνει αντίπαλο με την Άρτεμις Κορυδαλλού, ένα παιχνίδι που  θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (δεν έχει ορισθεί η ώρα) σε ουδέτερο γήπεδο.

aeginaportal.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ