Εκτυπώστε τη σελίδα
25-07-2018 15:14

Ο Μανώλης Καλημεράκης στο τιμόνι των γυναικών του ΑΟΝΣ Μίλων

Η αναβάθμιση του γυναικείου τμήματος βόλεϊ και η οργάνωση της ομάδας που θα μπει στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 είναι βασική προτεραιότητα της διοίκησης του Παντελή Ταρνατόρου στον ΑΟΝΣ Μίλων.

 

Ο Ταρνατόρος για πέντε χρόνια ανέλαβε την διαχείριση όλου του βόλεϊ στον ιστορικό σύλλογο της Νέας Σμύρνης και από τις πρώτες του κινήσεις στο γυναικείο τμήμα ήταν η πρόσληψη προπονητή. Αυτός είναι ο Μανώλης Καλημεράκης ο οποίος μετά τον Πανελλήνιο γυρίζει σελίδα και αναλαμβάνει τις γυναίκες του Μίλωνα.

Γεννημένος στις 28 Μαρτίου 1971 ο Καλημεράκης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Ιωνικό Ν.Φ. ως συνεργάτης του Γιάννη Νικολάκη το 1993. Ηταν μαζί με τον Νικολάκη και την τετραετία 1997-01 και από εκεί και πέρα πήρε τον δικό του δρόμο ως προπονητής του Ιωνικού Ν.Φ., των Βριλησσίων, της Αγίας Παρασκευής, του Εθνικού Πειραιώς στους άνδρες, της Κερατέας, της Ίριδας και του Πανελληνίου.Τη σεζόν 2017-18 ο Μίλων τερμάτισε στην 7η θέση στη Β΄κατηγορία γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.

Οσο για το στόχο που μπαίνει για τη νέα περίοδο ο Καλημεράκης είπε: «Αποδέχτηκα την πρόταση του Παντελή Ταρνατόρου και ξεκινάμε τον σχεδιασμό του τμήματος εκ βάθρων. Στόχος πενταετίας είναι το καλύτερο και πιο δυνατό πλασάρισμα στη μεγαλύτερη δυνατή κατηγορία. Εχουν γίνει ήδη ορισμένες μεταγραφές και μέχρι τις 4 Αυγούστου θα προσπαθήσουμε για τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Βασικός στόχος είναι η αναβάθμιση του τμήματος. Ο Μίλων είναι ιστορικός σύλλογος με παράδοση στο βόλεϊ και πιστεύω πως η οποια οργανωμένη προσπάθεια μας θα βρει ανταπόκριση από την κοινότητα του βόλεϊ».