1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-07-2018 14:26

Ο Α.Σ.Ηλιούπολης απέκτησε την κεντρική Άννα Παπαχρήστου

Ο Α.Σ.Ηλιούπολης που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής της ΕΣΠΕΔΑ απέκτησε και την κεντρική Άννα Παπαχρήστου.

Ο Α.Σ. Ηλιούπολης καλωσορίζει πίσω στην oμάδα βόλεϊ γυναικών, την Άννα Παπαχρήστου.

Η Άννα ύστερα από δύο χρόνια που αγωνίστηκε στον ΑΟΠ Μοσχάτου, επιστρέφει «σπίτι της», στην ομάδα που ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα.

Η 23χρονη Ηλιουπολίτισσα έχει ύψος 1.86, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού και είναι φοιτήτρια πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Άννα Παπαχρήστου έρχεται να μεγαλώσει τον «πυρήνα» των αθλητριών της ομάδας που γεννήθηκαν και ζουν στη περιοχή της Ηλιούπολης. Ο Σύλλογος της εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στη νέα αγωνιστική χρονιά!

Σχετικά άρθρα

  • Στον ΑΣ Ηλιούπολης η Μαρίνα Καλαϊτζίεβα
    Την συνεργασία με την Μαρίνα Καλαϊτζίεβα ανακοίνωσε ο ΑΣ Ηλιούπολης. Η πολύπειρη ακραία (40 χρ, 1μ85) που έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Volleyleague (Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Μαρκόπουλο, Ηρακλή Κηφισιάς, Θέτιδα Βούλας) και είναι 21 φορές διεθνης, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα των νοτίων προαστίων, στο νέο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΔΑ που ξεκινάει σε δύο μέρες.
  • ΕΣΠΕΔΑ: Στην 8η θέση ο ΑΣ Ηλιούπολης, στα πλέι άουτ ο Άλιμος
    Ο Α Σ Ηλιούπολης είναι η ομάδα που στην ισοβαθμία με τον Άλιμο στους 25 βαθμούς, όπως ανέδειξε η και η διοργανώτρια ΕΣΠΕΔΑ από το δικό της σαϊτ, είναι ο σύλλογος που παίρνει την 8η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών και στέλνει την ομάδα των νοτίων προαστίων στα πλέι άουτ.
  • Παίκτρια του Α.Σ.Ηλιούπολης η Νάντια Χρυσομμαλίδη
    Την 27χρονη πασαδόρος Νάντια Χρυσομμαλίδη που πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕ Γκράβας, ανακοίνωσε ο ΑΣ Ηλιούπολης, ο οποίος με την προσθήκη αυτή και τις ανανεώσεις που έκανε, έχει ανανεώσει και ισχυροποιήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ εθνικής ΕΣΠΕΔΑ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ